Πώληση Διαμέρισμα 60τ.μ. - Άγιος Ιωάννης, Νέος Κόσμος

Ζητούμενη τιμή: 175000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Νέος Κόσμος, Άγιος Ιωάννης

175,000 €

Αθήνα - Κέντρο, Νέος Κόσμος, Άγιος Ιωάννης

ID: 231701015-458

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

60

Έτος Κατασκευής

1970

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 21-2868 - Νέος Κόσμος Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 175.000 € (Κωδικός γραφείου 231701015-458) ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Νέο Κόσμο ανακαινισμένο διαμέρισμα 1ου ορόφου,συνολικής επιφάνειας 60 τμ.Αποτελείται από σαλόνι -κουζίνα ενιαίο χώρο ,1 Υ/Δ,μπάνιο και βεράντες μπρος πίσω.Πρόκειται για ένα ευρύχωρο,πλήρως ανακαινισμένο δυάρι, φωτεινό,διαμπερές που διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια,σίτες, πόρτα ασφαλείας,ηλιακό θερμοσίφωνα, ηλεκτρικές συσκευές, κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή του Νέου Κόσμου, κοντά σε αγορά και συγκοινωνίες και σε απόσταση 5 λ με τα πόδια απ το μετρό Αγίου Ιωάννη.

Λίγα λόγια για την περιοχή. Ο Νέος Κόσμος βρίσκεται σε κομβικό σημείο μόλις 5 λεπτά από την Ακρόπολη, την Πλάκα, την πλατεία Συντάγματος καθώς και 5 λεπτά από την θάλασσα και την Μαρίνα Φλοίσβου. Επίσης βρίσκεται πολύ κοντά σε σημαντικά κέντρα τεχνών όπως το κέντρο πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος καθώς και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.