Πώληση Ξενοδοχείο 1560τ.μ. - Κέντρο, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 2500000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Θάσος, Κέντρο

2,500,000 €

Ν. Καβάλας, Θάσος, Κέντρο

ID: 231791006-14

Συνολικά Δωμάτια

29

Τετραγωνικά Μέτρα

1560

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 60-1-8110 - Θάσος Λιμένας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο ξενοδοχείο 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 1560 τ.μ. σε οικόπεδο 10198 τ.μ. . Αποτελείται από 29 χώρους, . Είναι κατασκευασμένο το 2010 και ανακαινίστηκε το 2019. Διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα αδιάφορο, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, εξοπλισμό, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 600 μέτρα απόσταση από πόλη 900 μέτρα απόσταση από χωριό 900 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 34000 μέτρα - Τιμή: 2.500.000 € (Κωδικός γραφείου 231791006-14) Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο νησί της Θάσου. Το κατάλυμα περιβάλλεται από έναν καταπράσινο όμορφα διαμορφωμένο κήπο 11 στρεμμάτων, με εξωτερική πισίνα, Jacuzzi, παρτέρια και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.
Δίπλα στην πισίνα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος μπαρ (pool bar) με τραπεζοκαθίσματα, όπου μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν το πρωινό τους. Στο κατάλυμα υπάρχει και εστιατόριο στο οποίο σερβίρεται μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 29 δωμάτια, χώρο γυμναστηρίου, χώρο spa.
Διαθέτει αρκετούς τύπους δωμάτιων και σουίτων . Αναλυτικότερα:
• Standard Δίκλινο είναι ένα ευρύχωρο, κομψό δωμάτιο 35 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 άτομα. Ανάλογα με το δωμάτιο, έχει είτε ένα διπλό κρεβάτι είτε δύο μονά κρεβάτια. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης μια πολυθρόνα και τουαλέτα με μεγάλο καθρέφτη. Τέλος, το δωμάτιο διαθέτει μοντέρνο μπάνιο και πρόσβαση σε ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι με όμορφη θέα στη θάλασσα.
• Superior Δίκλινο είναι ένα δωμάτιο 45τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 άτομα. Ο χώρος του υπνοδωματίου διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης πολυθρόνα, τουαλέτα με καθρέφτη, ντουλάπα και ένα μικρο χώρο κουζίνας εξοπλισμένο με κουζινάκι. Τέλος, το δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με καμπίνα ντους και πρόσβαση σε ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι με όμορφη θέα στη θάλασσα.
• Deluxe Δίκλινο δωμάτιο 25τ.μ. είναι μοντέρνα διακοσμημένο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 άτομα καθώς διαθέτει ένα στρόγγυλο διπλό κρεβάτι. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης ένα μικρό χώρο κουζίνας, εξοπλισμένη με κουζινάκι, ιδιωτικό μπάνιο με καμπίνα ντους και πρόσβαση σε ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι με όμορφη θέα στη θάλασσα.
• Superior Σουίτα είναι 60 τ.μ. ευρύχωρη, κομψά διακοσμημένη και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα. Υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο καθώς και ένας διπλός καναπές-κρεβάτι στο σαλόνι. Η σουίτα διαθέτει μικρή κουζίνα εξοπλισμένη με κουζινάκι, ευρύχωρο μπάνιο με καμπίνα ντους και πρόσβαση σε ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι με όμορφη θέα θαλασσα.
• Deluxe Σουίτα είναι 30 m2,πολυτελής και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 2 άτομα. Η διαρρύθμιση της σουίτας αποτελείται από ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, σαλόνι, κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο. Η μοναδική διακόσμηση της σουίτας καθώς και κάθε έπιπλο εντός του χώρου ενισχύει την αίσθηση πολυτέλειας. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με κουζινάκι, ψυγείο και διάφορα σκεύη. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο σύστημα καμπίνας ντούς. Τέλος υπάρχει απευθείας πρόσβαση σε ιδιωτικό επιπλωμένο μπαλκόνι με όμορφη θέα στη θάλασσα.
Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους, ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Το ακίνητο έχει δικό του βιολογικό καθαρισμό, καθώς επίσης διαθέτει και δική του γεννήτρια ρεύματος.
Το κατάλυμα πωλείται πλήρως επιπλωμένο καθώς τα έπιπλα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι από πολύ καλή ποιότητα.
Η περίοδος που το κατάλυμα φιλοξενεί κόσμο είναι από τις 15 Απριλίου έως τις 15 Οκτωβρίου.
Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.