Ενοικίαση Διαμέρισμα 70τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 1000 €

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

1,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161001-58

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

70

Έτος Κατασκευής

2001

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 6-235 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2001 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, μπαλκόνια 35 τ.μ. - Τιμή: 1.000 € Στον κεντρικό δρόμο του Πόρτο Ράφτη, δίπλα στην στάση του λεωφορείου, αναπτύσσεται  ένα επιλεγμένο διαμέρισμα που υποδέχεται τους επισκέπτες των καλοκαιρινών διακοπών  με αίσθηση λειτουργικότητας και άνεση. Το επιπλωμένο διαμέρισμα, βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας κατοικίας και διαθέτει συνολική επιφάνεια 60 τ.μ. Στο εσωτερικό του, ανακαλύπτουμε μια καλά διαρθρωμένη κατοικία που αποτελείται από έναν χώρο υπνοδωματίου, μια ενιαία σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Η κατασκευή του διαμερίσματος χρονολογείται από το 1998. O ανοικτός ορίζοντας της θέας του μπαλκονιού δίνει μια ιδιαίτερη νότα ειρήνης και γαλήνης σε κάθε στιγμή της ημέρας με το πλεονέκτημα της σκίασης που τόσο χρειάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν την ησυχία και την μόνωση από τον έξω κόσμο, ενώ οι σίτες προστατεύουν. Για την άνεση των κατοίκων, το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με A/C και ηλεκτρικές συσκευές. Για τους κατοίκους που διαθέτουν οχήματα, παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Η  ελάχιστη μίσθωση για τη σεζόν είναι 3 μήνες ήτοι 3.000€. Δεν δίδεται ανά μήνα. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα συζήτησης για την προσθήκη έξτρα μηνών πριν ή μετά της κλασικής καλοκαιρινής περιόδου κατόπιν συνεννόησης. Οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος δεν συμπεριλαμβάνονται στο τίμημα, ενώ απαιτείται εγγύηση 500€ έναντι του κόστους του ρεύματος, το οποίο υπολογίζεται κατά τη λήξη της μίσθωσης.
Αρμόδια Σύμβουλος Επιδείξεων κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού Τόνια Αλλαγιάννη / REAL ESTATE AGENT / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 160259603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών-Αττικής.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Κλιματισμός

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.