Πώληση Μονοκατοικία 240τ.μ. - Παγκαλοχώρι, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 350000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αρκάδι, Παγκαλοχώρι

350,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Αρκάδι, Παγκαλοχώρι

ID: 231661019-126

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

240

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

1ος

Στο χωριό Παγκαλοχώρι, μόλις 13 χλμ από το κέντρο του Ρεθύμνου, διατίθεται προς πώληση μια διώροφη μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. σε οικόπεδο 1870 τ.μ.

Το ισόγειο του ακινήτου δεν έχει αποπερατωθεί  και το συνολικό του εμβαδό είναι 120 τ.μ. δίνοντας τη δυνατότητα για προσαρμογή σε διάφορες χρήσεις.

Ο πρώτος όροφος του ακινήτου έχει ίδιο εμβαδόν με το ισόγειο. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού, ο οποίος οδηγεί στην βεράντα του ακινήτου με εξαιρετική θέα στην θάλασσα. Επίσης υπάρχουν τρία φωτεινά κι ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC.

Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το ακίνητο διαθέτει ελαιόδεντρα και μεγάλη εξωτερική αυλή , προσδίδοντας στο σπίτι μια μοναδική αίσθηση φυσικής ομορφιάς και γαλήνης.

Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αγοράς για όσους επιθυμούν τα ην ηρεμία της κρητικής υπαίθρου με εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις της πόλης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια - Αέριο

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Μπάνιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Επιτρέπονται κατοικίδια

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.