Πώληση Μονοκατοικία 170τ.μ. - Αμισιανά, Ελευθερούπολη

Ζητούμενη τιμή: 174000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερούπολη, Αμισιανά

174,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερούπολη, Αμισιανά

ID: 231411028-44

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

170

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-13106 - Ελευθερούπολη Αμισιανά ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. σε οικόπεδο 162 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2007 και διαθέτει θέρμανση pellet, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 18000 μέτρα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 40000 μέτρα - Τιμή: 174.000 € (Κωδικός γραφείου 231411028-44) Προς πώληση τριώροφη μεζονέτα 170τ.μ. σε οικόπεδο 162τ.μ στα Αμισιανά Καβάλας.
Αποτελείται από τρείς ορόφους, αυλή και μεγάλα μπαλκόνια. Στο ισόγειο της κατοικίας υπάρχει ένας ενιαίος χώρος 63τμ. και ένα μπάνιο. Ο πρώτος όροφος 63τ.μ. αποτελείται από έναν μεγάλο ενιαίο χώρο στον οποίο βρίσκεται το σαλόνι της κατοικίας που είναι πολύ φωτεινό, άνετο και διαθέτει τζάκι από γρανίτη με πυρίμαχο συρόμενο τζάμι για μεγαλύτερη προστασία, την κουζίνα που έχει εξαιρετικής ποιότητας δρύινα έπιπλα καθώς και ένα WC.
Ο δεύτερος όροφος 47τ.μ. συνδέεται με εσωτερική σκάλα και αποτελείται από δυο πολύ άνετα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, μπάνιο και μια αποθήκη που χρησιμοποιείται σαν πλυσταριό. Η μεζονέτα διαθέτει επίσης και αξιοποιήσιμη σοφίτα 40τμ. Είναι πολύ φωτεινή και ευρύχωρη, καθώς έχει μεγάλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες σε όλους τους χώρους και η θέρμανση είναι αυτόνομη με καυστήρα pellet με ξεχωριστούς θερμοστάτες σε κάθε όροφο, boiler, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματιστικά σε όλους τους χώρους. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι και διαθέτει κουφώματα PVC σε χρώμα λευκό με διπλά τζάμια για ηχομόνωση και σίτες.
Υπάρχουν επίσης αποθηκευτικοί χώροι στην αυλή της μεζονέτας που είναι διαμορφωμένοι με πέτρα. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κατοικία, άριστης κατασκευής σε ήσυχη περιοχή και σε μικρή απόσταση από το κέντρο του οικισμού έχοντας κοντά Super Market, φαρμακεία και ΑΤΜ. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για αγορά εξοχικής ή και μόνιμης κατοικίας.
Αποστάσεις: Από τη θάλασσα: 18χλμ.
Από την παράλια των Αμμολόφων: 20χλμ.
Από την Ελευθερούπολη: 9 χλμ.
Από την Καβάλα:10χλμ.
Από Aεροδρόμιο:40χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Τύπος Θέρμανσης: Pellets

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Αποθήκη

Τζάκι

Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.