Πώληση Μονοκατοικία 50τ.μ. - Εξοχή, Ελευθερούπολη

Ζητούμενη τιμή: 87000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερούπολη, Εξοχή

87,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερούπολη, Εξοχή

ID: 231411028-28

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

50

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2012

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-14073 - Ελευθερούπολη Εξοχή ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. σε οικόπεδο 2000 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2012 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 10000 μέτρα απόσταση από πόλη 20000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 50000 μέτρα - Τιμή: 87.000 € (Κωδικός γραφείου 231411028-28) Προς πώληση μονοκατοικία 50τμ. σε οικόπεδο 2.000τμ. στην Εξοχή Καβάλας.
Αποτελείται από έναν άνετο ενιαίο χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι, ένα μπάνιο και ένα πολύ ευρύχωρο και φωτεινό υπνοδωμάτιο. Στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας υπάρχει μια αποθήκη 25τ.μ. η όποια διαθέτει ρεύμα και νερό που μπορεί αξιοποιηθεί διαμορφώνοντας μια αυτόνομη γκαρσονιέρα ή να ενωθεί με το υπόλοιπο σπίτι. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει κήπος με γκαζόν, οπωροφόρα δέντρα και ελαιόδεντρα. Η Εξοχή είναι ένα πανέμορφο και ήσυχο χωριό ανάμεσα στα Όρη Παγγαίου και Σύμβολο, με πλησιέστερα χωριά τα Κηπιά και το Ακροβούνι, γνωστά για το χαρακτηριστικό γκριζοπράσινο πέτρωμά τους που εξάγεται σε όλο τον κόσμο, τους παραδοσιακούς χώρους εστίασης, μέσα στα πλατάνια και τις λεύκες που ενθουσιάζουν τους επισκέπτες. Η τοποθεσία του χωριού είναι ιδανική διότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον κόμβο της Νέας Εγνατίας, με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην πόλη της Καβάλας και τις υπέροχες παραλίες της Νέας Περάμου και της Νέας Ηρακλείτσας.
Αποστάσεις :
Από την θάλασσα: 10χλμ.
Από την Καβάλα: 20χλμ.
Από το αεροδρόμιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’: 50χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Αποθήκη

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.