Πώληση Μονοκατοικία 75τ.μ. - Παντοκράτορας, Λαγανάς

Ζητούμενη τιμή: 160000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Λαγανάς, Παντοκράτορας

160,000 €

Ν. Ζακύνθου, Λαγανάς, Παντοκράτορας

ID: 232121002-31

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

75

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1960

Όροφος

Ισόγειο

Προς πώληση διατίθεται μονοκατοικία  75τ.μ., η οποία βρίσκεται σε οικόπεδο επιφάνειας 4 στρεμμάτων με υπολειπόμενη δόμηση. Το σπίτι περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και αποθήκη, αλλά χρήζει ανακαίνισης για να αποκτήσει το πλήρες δυναμικό του. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στην περιοχή του Παντοκράτορα, λίγα λεπτά από τις παραλίες του Άγιου Σώστη και του Λαγανά.
Το οικόπεδο διαθέτει μεγάλη υπολειπόμενη δόμηση, προσφέροντας στον ιδιοκτήτη τη δυνατότητα να επενδύσει σε επιπλέον κατοικίες ή να ανακαινίσει και να επεκτείνει το ήδη υπάρχον κτίσμα. Η ιδανική τοποθεσία, η μορφολογία του εδάφους και το υφιστάμενο κτίριο καθιστούν πιο εύκολη την διαδικασία ανέγερσης νέας κατοικίας, είτε με νέα άδεια είτε εκμεταλλευόμενοι την υφιστάμενη άδεια.
Η περιοχή είναι ιδανική για τουριστική αξιοποίηση ή ιδιωτική χρήση, προσφέροντας έναν συνδυασμό προσβασιμότητας σε τουριστικά κέντρα και την απομόνωση και την ηρεμία της ζωής στην εξοχή.
Η ανακαίνιση της κατοικίας μπορεί να δώσει τη δυνατότητα για δημιουργία ενός εξαιρετικού σπιτιού για μόνιμη κατοικία ή για λειτουργία ως τουριστικό κατάλυμα, εκμεταλλευόμενο τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει ο εξωτερικός χώρος αλλά και η τοποθεσία.
Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία, καθώς προσφέρει ένα ακίνητο με μικρό κόστος που μπορεί να μετατραπεί είτε σε μια εξαιρετική κατοικία για νέους ιδιοκτήτες, είτε να αποτελέσει πηγή επιπλέον εσόδων μέσω της εκμετάλλευσής του.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Τζάκι

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.