Πώληση Διαμέρισμα 144τ.μ. - Γεωργιανή, Παγγαίο

Ζητούμενη τιμή: 60000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Παγγαίο, Γεωργιανή

60,000 €

Ν. Καβάλας, Παγγαίο, Γεωργιανή

ID: 231411029-3

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

144

Έτος Κατασκευής

1973

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-14830 - Παγγαίο Γεωργιανή ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 144.15 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1973 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 60.000 € (Κωδικός γραφείου 231411029-3) Προς πώληση ισόγειο διαμέρισμα 144,15τ.μ. στη Γεωργιανή Καβάλας.
Το διαμέρισμα 99,15τ.μ. βρίσκεται στο ισόγειο μιας διώροφης οικοδομής και αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα καθιστικό στο οποίο υπάρχει πέτρινο παραδοσιακό τζάκι, μία ξέχωρη κουζίνα με χώρο τραπεζαρίας και ένα μπάνιο. Από εσωτερικά αλλά και εξωτερικά το διαμέρισμα συνδέεται με έναν επιπλέον χώρο μιας γκαρσονιέρας 45τ.μ., με δικό της μπάνιο και τζάκι, από την οποία οδηγούμαστε και στην εξωτερική αποθήκη του σπιτιού όπου στεγάζεται και ο λέβητας πετρελαίου.
Τα κουφώματα είναι ξύλινα, το πάτωμα είναι επενδυμένο με κεραμικό πλακάκι και για θέρμανση διαθέτει λέβητα πετρελαίου και ξυλόσομπα. Η κατοικία διαθέτει έναν όμορφα διαμορφωμένο προαύλιο χώρο επενδυμένο με πέτρα ο οποίος είναι 125τ.μ.
Το διαμέρισμα είναι σε καλή κατάσταση σε μια ήσυχη περιοχή του χωριού κοντά στο δάσος αλλά και κοντά σε σχολείο.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Θέρμανση: Αυτόνομη

Αποθήκη

WC

Διαμπερές

Μπάνιο

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.