Πώληση Μονοκατοικία 150τ.μ. - Κέντρο, Ελευθερούπολη

Ζητούμενη τιμή: 220000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ελευθερούπολη, Κέντρο

220,000 €

Ν. Καβάλας, Ελευθερούπολη, Κέντρο

ID: 231411003-10

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

150

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 30-1-14743 - Ελευθερούπολη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 168 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2003 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε αδιάφορο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. - Τιμή: 220.000 € (Κωδικός γραφείου 231411003-10) Προς πώληση πανέμορφη μονοκατοικία 150τ.μ σε οικόπεδο 168τ.μ στην Ελευθερούπολη Καβάλας.
Η μονοκατοικία αποτελείται από τον ισόγειο όροφο στον οποίο υπάρχει ένας ενιαίος χώρος με open plan κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι ,WC, μεγάλος εξώστης και εσωτερική μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο και στο υπόγειο. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία άνετα υπνοδωμάτια, μπάνιο και εξώστης, ενώ το υπόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με μπάνιο και έτοιμη ηλεκτρική εγκατάσταση για κουζίνα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή της ενοικίασης του ορόφου, στην περίπτωση που δεν θέλει να τον χρησιμοποιήσει ο ίδιος. Η μονοκατοικία βρίσκεται σε ήσυχο μέρος μπροστά σε πάρκο και αποτελεί εξαιρετική πρόταση για μόνιμη κατοικία διότι βρίσκεται κοντά σε σχολεία, Super Market, γήπεδα ποδοσφαίρου και τένις.
Αποστάσεις :
Από την Καβάλα: 20χλμ
Από την θάλασσα:17 χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

WC

Τζάκι

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Μία

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.