Πώληση Συγκρότημα κατοικιών 34τ.μ. - Σκάλα Ραχωνίου, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 80500 €

Οικιστικό - Πώληση - Θάσος, Σκάλα Ραχωνίου

80,500 €

Ν. Καβάλας, Θάσος, Σκάλα Ραχωνίου

ID: 231191001-100

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

34

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-14558 - Θάσος Σκάλα Ραχωνίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητος συγκρότημα κατοικιών ισόγειο συνολικής επιφάνειας 34.16 τ.μ. μόνο 180 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένος το 2023 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 11000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα - Τιμή: 80.500 € (Κωδικός γραφείου 231191001-100) «Οικισμός Ναυσικά»

MAX VALUE 6% RETURN

Η «Ναυσικά», στη Σκάλα Ραχωνίου της όμορφης Θάσου, αποτελεί έναν παραδεισένιο οικισμό που συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία και την άνεση. Αποτελείται από 57 κατοικίες, που δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό αρχιτεκτονικής και φυσικής ομορφιάς. Βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία, μόλις 180 μέτρα από την κρυστάλλινη θάλασσα, και προσφέρει έτσι τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την παραλία και τον ήλιο κάνοντας λίγα μόνο βήματα. Επιπλέον, χαρακτηριστικό του αποτελεί η ιδιωτικότητα, καθώς περιβάλλεται από περίφραξη, δίνοντας ένα αίσθημα ασφάλειας και απομόνωσης. Ο εξωτερικός χώρος του οικισμού έχει διαμορφωθεί με γκαζόν και δέντρα, δημιουργώντας έναν όμορφο κήπο που χαρίζει αίσθημα φρεσκάδας και ευεξίας. Επιπλέον, υπάρχουν κοινόχρηστες πισίνες που προσφέρουν την ευκαιρία για δροσιστικά μπάνια και χαλάρωση.
Αν αναζητάτε τον τέλειο συνδυασμό μεταξύ πολυτέλειας, φυσικής ομορφιάς και ηρεμίας, ο οικισμός Ναυσικά στη Σκάλα Ραχωνίου είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Εδώ θα βρείτε την απόλυτη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα και θα απολαύσετε μοναδικές στιγμές!

Ο οικισμός διαθέτει:
• 25 Διαμερίσματα ισογείου από 30,86 τ.μ. έως 46,57 τ.μ., που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
• 17 Διαμερίσματα ορόφου με σοφίτα από 52,33 τ.μ. έως 55,25 τ.μ., που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.
• 7 Διαμερίσματα ορόφου με σοφίτα από 52,50 τ.μ. έως 56,22 τ.μ., που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
• 2 Διαμέρισμα ισογείου 44,33 τ.μ. που αποτελείται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού
: 30/12/2024 - 30/5/2025
After Sales – Property Management
 
Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας  
✔ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD

MAX VALUE 6% εγγυημένη απόδοση

Αποτελεί ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες -αγοραστές εξοχικών κατοικιών που κατασκευάζουμε στην Παραλία Οφρυνίου. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διαδικασία μίσθωσης του ακινήτου όπως επίσης τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Αποδίδουμε 6% εγγυημένη απόδοση στην τουριστική σεζόν, ενώ τους υπόλοιπους 6 μήνες η κατοικία παραμένει στη διάθεση του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
MAX VALUE 6% RETURN 
 

Η Σκάλα Ραχωνίου βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Θάσου και γνωρίζει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Απέχει από το Λιμένα 11χλμ και αποτελεί το λιμάνι του χωριού Ραχώνι. Υπάρχει απέραντη αμμουδερή παραλία με ρηχά νερά ενώ τα πεύκα φτάνουν ως τη θάλασσα.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Μπάνιο

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.