Πώληση Μονοκατοικία 71τ.μ. - Σκάλα Σωτήρος, Θάσος

Ζητούμενη τιμή: 250000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Θάσος, Σκάλα Σωτήρος

250,000 €

Ν. Καβάλας, Θάσος, Σκάλα Σωτήρος

ID: 231191001-77

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

71

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-15277 - Θάσος Σκάλα Σωτήρος ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα νεόδμητη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 71.11 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2023 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 11000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα - Τιμή: 250.000 € (Κωδικός γραφείου 231191001-77) Οικισμός Olive Residence

MAX VALUE 6% RETURN

Ο νέος οικισμός Olive Residence στη Σκάλα Σωτήρος της Θάσου, σε απόσταση μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα, αποτελεί έναν από τους πιο ειδυλλιακούς τουριστικούς προορισμούς. Αποτελείται από 22 κατοικίες, με έμφαση στο μοντέρνο σχεδιασμό, σε έναν κλειστό περιφραγμένο χώρο παρέχοντας ασφάλεια και ηρεμία. Κάθε κατοικία έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτει δική της αυλή προσφέροντας ιδιωτικότητα ενώ μερικές διαθέτουν και δική τους ιδιωτική πισίνα. Οι πέργκολες προσθέτουν το μοντέρνο στοιχείο, ενώ ο διαμορφωμένος χώρος πρασίνου προσδίδει μια αίσθηση φυσικής ομορφιάς. Επίσης, ο οικισμός διαθέτει αρκετούς χώρους στάθμευσης. Τα υλικά και το design είναι εναρμονισμένα με το φυσικό τοπίο, δημιουργώντας έναν αρμονικό συνδυασμό μεταξύ της σύγχρονης αισθητικής και της παραδοσιακής αξίας της περιοχής.
Οι κάτοικοι του οικισμού μπορούν να απολαύσουν τις καταγάλανες θάλασσες και τις δημοφιλείς παραλίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, προσφέροντας ευκαιρίες για ηλιοθεραπεία και ξεκούραση. Ταυτόχρονα, οι κάτοικοι έχουν εύκολη πρόσβαση σε ποικίλες δραστηριότητες, από το να απολαύσουν ένα καλό καφέ σε γραφικά μαγαζιά μέχρι την εξερεύνηση των τοπικών γεύσεων σε παραδοσιακά εστιατόρια.Τέλος, προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, όπου η πολυτέλεια συναντά την απλότητα της φύσης. Από της υψηλής ποιότητας κατοικίες και τον πράσινο χώρο μέχρι την κοντινή πρόσβαση στις κρυστάλλινες παραλίες, η διαμονή εδώ υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλούσια σε ηρεμία, χαλάρωση και αξέχαστες στιγμές.

 Ο οικισμός αποτελείται από:
• 1 μονοκατοικία 69,66 τ.μ που αποτελείται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο.
• 21 μονοκατοικίες 71,11 τ.μ που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

* Στην τιμή των κατοικιών Μ1-Μ10 και Μ20, Μ21, Μ22 συμπεριλαμβάνεται η επίπλωση.

 Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/6/2025

After Sales – Property Management
 
Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας  
✔ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD  

MAX VALUE 6% εγγυημένη απόδοση

Αποτελεί ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πελάτες -αγοραστές εξοχικών κατοικιών που κατασκευάζουμε στην Παραλία Οφρυνίου. Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την διαδικασία μίσθωσης του ακινήτου όπως επίσης τον καθαρισμό και την συντήρησή του. Αποδίδουμε 6% εγγυημένη απόδοση στην τουριστική σεζόν, ενώ τους υπόλοιπους 6 μήνες η κατοικία παραμένει στη διάθεση του ιδιοκτήτη για εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
MAX VALUE 6% RETURN 
 

Η Σκάλα Σωτήρος βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Θάσου και γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Απέχει από το Λιμένα 20χλμ και αποτελεί το λιμάνι του χωριού Σωτήρα. Το γραφικό λιμάνι και η όμορφη παραλία με την χρυσή αμμουδιά και τα ρηχά νερά καθιστούν την περιοχή ιδανικό προορισμό, ενώ οι φοίνικες δίνουν έναν εξωτικό τόνο στον τόπο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.