Πώληση Διαμέρισμα 42τ.μ. - Ασπροβάλτα, Άγιος Γεώργιος

Ζητούμενη τιμή: 94000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Άγιος Γεώργιος, Ασπροβάλτα

94,000 €

Θεσσαλονίκη Υπόλ. Νομού, Άγιος Γεώργιος, Ασπροβάλτα

ID: 231191001-58

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

42

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

1

Έτος Κατασκευής

2023

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 10-1-15484 - Άγιος Γεώργιος Ασπροβάλτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 42.34 τ.μ. σε οικόπεδο 1872 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2023 και διαθέτει θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 75000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 83000 μέτρα - Τιμή: 94.000 € (Κωδικός γραφείου 231191001-58) «Οικισμός Ιφιγένεια»

Στην πανέμορφη Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης κατασκευάζεται ο Οικισμός Ιφιγένεια. Πρόκειται για ένα συγκρότημα 20 μοναδικών κατοικιών, μόλις 300 μέτρα από την θάλασσα.Με ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή υλικών κατασκευής και σχεδιασμένος με σύγχρονη αισθητική και design, ο Οικισμός Ιφιγένεια αποτελεί ένα έργο υψηλών προδιαγραφών.Οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες πέτρας και η προσεγμένη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ιδανική για χαλάρωση.Παράλληλα, η πισίνα αλλά και το ιδιαίτερο κιόσκι που διαθέτει ο οικισμός υπόσχονται μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σας!Πρόκειται για ιδανική επιλογή εξοχικής ή μόνιμης κατοικίας ή ακόμη και για μια έξυπνη επένδυση.

Ο οικισμός αποτελείται από:
• 10 Διαμερίσματα ισογείου από 42,34 τ.μ έως 42,64 τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο.
• 10 Διαμερίσματα ορόφου με σοφίτα από 64,37 τ.μ έως 64,84 τ.μ, που αποτελούνται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Ημερομηνία Παράδοσης Οικισμού: 30/5/2025
After Sales – Property Management
 
Ένα σπίτι χρειάζεται συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρήσει την αξία του. Κατά τη διάρκεια της απουσίας σας ,μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι μέσω της υπηρεσίας του property management μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη συντήρησης του ακινήτου σας, επιβεβαιώνοντας ότι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Περιλαμβάνει:
✔ Τακτική επιθεώρηση, επίβλεψη του ακινήτου
✔ Συγκέντρωση της αλληλογραφίας σας  
✔ Υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης (κατοικίας, κήπου κλπ)
✔ Πληρωμή λογαριασμών (Κοινής ωφέλειας, Εφορίας)

PAY AS WE BUILD – έξυπνο πλάνο αποπληρωμής
Αποτελεί ένα πρόγραμμα έξυπνης αποπληρωμής για τους πελάτες -αγοραστές κατοικιών που κατασκευάζει ο όμιλός μας. Ο αγοραστής – επενδυτής αγοράζει με σταδιακή αποπληρωμή, χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας, βάσει της προόδου των κατασκευαστικών εργασιών. Αποκτήσετε την δική σας νεόδμητη κατοικία εύκολα χωρίς να το «καταλάβετε».
Μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ:
PAY AS WE BUILD

Η Ασπροβάλτα είναι μια παραθαλάσσια κωμόπολη του Δήμου Βόλβης. Βρίσκεται στα δυτικά παράλια του Στρυμονικού κόλπου, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας.Είναι ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα τουριστικά θέρετρα της Μακεδονίας, καθώς ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες «πλημμυρίζει» με κόσμο από τις γύρω περιοχές αλλά και το εξωτερικό. Η συνεχόμενη ανάπτυξη της Ασπροβάλτας οδήγησε στην εξάπλωση του οικισμού, τόσο με ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και καταλύματα παντός τύπου, όσο και με πολλές παραθεριστικές κατοικίες.Η ομορφιά της είναι μοναδική. Το πράσινο του βουνού και το γαλάζιο της θάλασσας συνθέτουν ένα ιδανικό τοπίο για στιγμές χαλάρωσης.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Μπάνιο

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.