Πώληση Διαμέρισμα 103τ.μ. - Μεταμόρφωση, Βόλος

Ζητούμενη τιμή: 189000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Βόλος, Μεταμόρφωση

189,000 €

Ν. Μαγνησίας, Βόλος, Μεταμόρφωση

ID: 2309410015-1149

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

103

Έτος Κατασκευής

2006

Όροφος

4ος

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Σπύρος Κοντορλής - Μέλος της ομάδας Salillaris Team - 
Διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ εξαιρετικό ρετιρέ διαμέρισμα 4ου ορόφου, πολυκατοικίας που βρίσκεται στο Βόλο, επί της οδού Αθ. Διάκου 85-87. Το διαμέρισμα είναι φωτεινό και διαμπερές με μεγάλα μπαλκόνια και στις δύο πλευρές τα οποία καλύπτονται από τέντες και έχει άπλετη και ανεμπόδιστη θέα προς το Πήλιο. Στο ένα δε  μπαλκόνι υπάρχει εγκατεστημένο μπάρμπεκιου. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο χώρο σαλονοκουζίνας στον οποίο δεσπόζει ένα όμορφο τζάκι, δύο άνετα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ένα μπάνιο με μπανιέρα κι ένα W.C. Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη με μοντέρνα σύγχρονα και ποιοτικά έπιπλα. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Η θέρμανση πραγματοποιείται από ατομικό λέβητα φυσικού αερίου και διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα. Διαθέτει επίσης θέση πάρκινγκ στην πυλωτή της πολυκατοικίας και μία αποθήκη στο υπόγειο αυτής.
Η πολυκατοικία είναι κατασκευής 2006 και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά, κοντά όμως σε αγορά, εμπορικά καταστήματα και στάση αστικών λεωφορείων.
Ιδανικό ως στεγαστική επιλογή για οικογένειες.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε! 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κλιματισμός

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Διαμπερές

Τζάκι

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Τύπος Θέρμανσης: Φυσικό Αέριο

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Βουνό

Θέσεις Parking: Μία

Ρετιρέ

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.