Πώληση Μονοκατοικία 160τ.μ. - Σχοινούσσα, Σχοινούσα

Ζητούμενη τιμή: 800000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σχοινούσα, Σχοινούσσα

800,000 €

Ν. Κυκλάδων, Σχοινούσα, Σχοινούσσα

ID: 231991001-164

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

160

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

1998

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 1-188
• Λαγκάδι, Σχοινούσα, Κυκλάδες
• Συνολική επιφάνεια: 5,5 στρ. οικόπεδο με 160 τ.μ. κατοικία

Πωλείται οικόπεδο 5,5 στρεμμάτων με μοναδική κατοικία 160 τ.μ., στο νησί της Σχοινούσας, στις Κυκλάδες.
Η ιδιοκτησία αποτελείται από το οικόπεδο των 5,5 στρεμμάτων και από μια ευρύχωρη κύρια κατοικία 160 τ.μ. που διαθέτει μεγάλη ηλιόλουστη κουζίνα, 4 άνετα υπνοδωμάτια (στο σύνολο), 1 μεγάλο μπάνιο, επιπλέον WC, αποθήκη και βεράντες. Αναλυτικότερα, τα 30 τ.μ. του ακινήτου αποτελούν ξεχωριστή κατοικία με ανεξάρτητη είσοδο, βεράντα, 1 μπάνιο και 1 δωμάτιο. Τα 40 τ.μ. του υπερυψωμένου υπογείου / αποθήκη περιλαμβάνουν μία μικρή κουζίνα, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως αποθήκη/χώρος εργασίας είτε ως ανεξάρτητο, εκμεταλλεύσιμο οίκημα.
Το ακίνητο διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις όπως ηλεκτρικό ρεύμα, τηλέφωνο, internet, κοινοτική ύδρευση, ηλιακό θερμοσίφωνα και δεξαμενή νερού 60 κυβικών.
Η κατοικία βρίσκεται στην περιοχή Λαγκάδι της Σχοινούσας, μόλις 8 λεπτά οδικώς από το Λιμάνι του νησιού και 2 λεπτά από την πανέμορφη παραλία Λιόλιος. Το κοντινότερο αεροδρόμιο βρίσκεται στη Νάξο στα 49 χλμ.

Η Σχοινούσα, το εναλλακτικό αλλά ανερχόμενο διαμάντι των Κυκλάδων, αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για επενδυτές που αναζητούν μια αυθεντική κυκλαδίτικη εμπειρία. Το νησί βρίσκεται σε άνθηση, γεμάτο με σχέδια για τουριστικές υποδομές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Η αυξανόμενη δημοτικότητα της Σχοινούσας δημιουργεί αυξημένη ζήτηση για καταλύματα και υπηρεσίες, προσφέροντας άφθονες ευκαιρίες στους επενδυτές. Η χαμηλότερη τιμή γης σε σύγκριση με άλλα κυκλαδίτικα νησιά καθώς και το χαμηλό κόστος ζωής καθιστούν την επένδυση ελκυστική, χωρίς να στερείται την πολυτέλεια. Το ελληνικό κράτος παρέχει διάφορα κίνητρα για επενδύσεις στον τουρισμό, όπως φορολογικές ελαφρύνσεις και επιδοτήσεις. Η γραφειοκρατία είναι σχετικά απλή, διευκολύνοντας την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων.
Επενδύοντας στη Σχοινούσα, συμβάλλετε στην ανάπτυξη ενός βιώσιμου τουριστικού προορισμού. Στηρίζετε την τοπική κοινότητα, διατηρώντας παράλληλα την αυθεντικότητα και τον παραδοσιακό χαρακτήρα του νησιού.
Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα γραφικό και ανερχόμενο νησί, η Σχοινούσα αξίζει σίγουρα την προσοχή σας. Εδώ, η επένδυσή σας αποκτά ουσία και αφήνει το δικό της στίγμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να προγραμματίσετε μια συνάντηση με ένα από τα έμπειρα μέλη του γραφείου μας.

Ακριβής τοποθεσία: https://maps.app.goo.gl/DGrwgs6tuLfUhVT79

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

WC

Αποθήκη

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.