Πώληση Βίλα 333τ.μ. - Σφακάκι, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 540000 €

Βίλα - Πώληση - Αρκάδι, Σφακάκι

540,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Αρκάδι, Σφακάκι

ID: 231661007-112

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

333

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2015

Όροφος

Ισόγειο

Μόλις 10 χλμ από το κέντρο του Ρεθύμνου, βρίσκεται το Σφακάκι. Μια παραθαλάσσια περιοχή με πολλές ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και πολυτελή τουριστικά θέρετρα, που αποτελεί αδιαμφισβήτητα, έναν από τους πιο δημοφιλής τουριστικούς  προορισμούς στο Ρέθυμνο.  Στην περιοχή αυτή διατίθενται  προς πώληση δύο εξαιρετικές κατοικίες συνολικού εμβαδού 333 τ.μ.

Η πρώτη πολυτελής κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα, ισόγειο και πρώτος όροφος,  που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα και έχει συνολική επιφάνεια 218 τ.μ.

Κατά την είσοδό μας στο ισόγειο συναντάμε  έναν ενιαίο και φωτεινό χώρο τραπεζαρίας και κουζίνας, με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα. Από την τραπεζαρία οδηγούμαστε στην πισίνα του ακινήτου καθώς και στον όμορφο κήπο του. Επιπλέον, υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια καθώς και  ένα μικρότερο υπνοδωμάτιο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, ντουλάπα ή αποθήκη. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα μπάνιο κι ένα WC.

Ανεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο, συναντάμε το σαλόνι  του ακινήτου το οποίο διαθέτει τζάκι και έχει πρόσβαση σε ένα από τα τρία μπαλκόνια του σπιτιού προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα. Συνεχίζοντας, βρίσκουμε τρία  υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Η δεύτερη κατοικία έχει συνολική επιφάνεια 114 τ.μ. και είναι δύο επιπέδων.

Στο ισόγειο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, μια αποθήκη καθώς και ένα μπάνιο με δύο τουαλέτες ενώ ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο υπάρχει ένας μεγάλος και φωτεινός ενιαίος  χώρος κουζίνας και σαλονοτραπεζαρίας.

Λόγω της προνομιακής τοποθεσίας  του, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία και με άμεση πρόσβαση στον ΒΟΑΚ, το ακίνητο αποτελεί μοναδική επιλογή είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επενδυτικό σκοπό.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Αποθήκη

WC

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Δορυφορική κεραία

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.