Πώληση Διαμέρισμα 57τ.μ. - Παληό, Καβάλα

Ζητούμενη τιμή: 200000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Καβάλα, Παληό

200,000 €

Ν. Καβάλας, Καβάλα, Παληό

ID: 231411028-1

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

57

Έτος Κατασκευής

1983

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 30-1-15895 - Καβάλα Παληό ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 57 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1983 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ απόσταση από πόλη 9000 μέτρα απόσταση από χωριό 3000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 40000 μέτρα - Τιμή: 200.000 € (Κωδικός γραφείου 231411028-1) Προς πώληση διαμέρισμα 57τ.μ στο Παληό Καβάλας.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο τριώροφης οικοδομής, σε άριστη κατάσταση και αποτελείται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, μία σαλονοκουζίνα και ένα μπάνιο. Τα κουφώματα είναι από PVC με σίτες, έχει περιμετρικά μπαλκόνια με τέντες και απεριόριστη θέα στην θάλασσα, κεραμικά πλακάκια στα δάπεδα, δύο κλιματιστικά για θέρμανση και ψύξη και πόρτα ασφαλείας. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του ακίνητου είναι πως απολαμβάνεις την υπέροχη θέα στην θάλασσα από όλους τους χώρους του διαμερίσματος Μια εξαιρετική πρόταση για εξοχική κατοικία ή μια άψογη επενδυτική ευκαιρία καθώς είναι ανακαινισμένο το 2024. Το Παληό, χτισμένο αμφιθεατρικά, είναι ένα από τα ομορφότερα θέρετρα της Καβάλας, αφού συνδυάζει την ομορφιά του βουνού και της θάλασσας. Εξαιτίας της κοντινής απόστασης από την πόλη διαμένουν σ’ αυτό μόνιμα πολλοί Καβαλιώτες. Στο Παληό θα βρείτε αμμώδεις παραλίες, αλλά και γραφικά κολπάκια ανάμεσα σε βράχους με πεντακάθαρα νερά. Αξίζει να κάνετε και μια βόλτα ανάμεσα στους ολάνθιστους κήπους που ευωδιάζουν στα περισσότερα σπίτια της περιοχής. Κατά μήκος του έχει υπέροχες ακτές με παραλιακά καφέ και ταβερνάκια για όλες τις προτιμήσεις.
Αποστάσεις:
Από την Καβάλα: 9χλμ.
Από την θάλασσα: 200μ.
Από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης: 40χλμ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Διαμπερές

Μπάνιο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.