Πώληση Μονοκατοικία 300τ.μ. - Χιονοχώρι, Σέρρες

Ζητούμενη τιμή: 290000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σέρρες, Χιονοχώρι

290,000 €

Ν. Σέρρες, Σέρρες, Χιονοχώρι

ID: 231431017-3

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2003

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 40-1-15875 - Σέρρες Χιονοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 992 τ.μ. . Αποτελείται από . Είναι κατασκευασμένη το 2003 και διαθέτει απεριόριστη θέα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 66100 μέτρα απόσταση από πόλη 14900 μέτρα - Τιμή: 290.000 € (Κωδικός γραφείου 231431017-3) Βίλα 300τ.μ. σε οικόπεδο 992τ.μ. στο Χιονοχώρι Σερρών.
Είναι σε ημιτελή κατάσταση, διαμπερής και φωτεινή.
Αποτελείται από δύο επίπεδα :
Ισόγειο, εμβαδού 150τ.μ., που περιλαμβάνει το σαλόνι με την τραπεζαρία, που διαθέτει παράθυρα και στις τρεις πλευρές και αναμονή για τζάκι, έναν μεγάλο χώρο που προορίζεται για κουζίνα, με παράθυρα που βλέπουν στον αύλειο χώρο και πόρτα που οδηγεί σε αυτόν και τρείς χώρους που μπορούν να διαμορφωθούν σε ένα μπάνιο, μία αποθήκη και ένα λεβητοστάσιο και υδροστάσιο.
Υπάρχει εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο.
Πρώτο όροφο, 150τ.μ. που περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα αίθριο από το οποίο υπάρχει πρόσβαση στη σοφίτα.
Η βίλα είναι κατασκευασμένη σε στυλ μακεδονικό/πηλιορείτικο, με θεμελίωση, πέτρα που είναι εξ ολοκλήρου από το χωριό, σκυρόδεμα, τούβλο και υπάρχει κεραμοσκεπή.
Στον αύλειο χώρο υπάρχει μπάρμπεκιου, παραδοσιακός φούρνος, δέντρα, παγκάκι με πέτρα, αίθριο και θέση παρκινγκ.
Το οικόπεδο αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και στο χαμηλότερο υπάρχει μία αποθήκη, εμβαδού 45τ.μ. που είναι εξ ολοκλήρου από πέτρα, όπως και η περίφραξη του οικοπέδου.
Λόγω της προνομιακής της τοποθεσίας προσφέρει απεριόριστη θέα.
Το Χιονοχώρι είναι ένα ορεινό χωριό σε ύψος 700μ. στους πρόποδες του Μενοίκιου όρους. Απέχει 14χλμ από την πόλη των Σερρών και είναι ένα από τα λίγα αμιγώς πετρόκτιστα χωριά της Ελλάδας, ενταγμένο στους προστατευόμενους πέτρινους οικισμούς NATURA 2000. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με πέτρινα δρομάκια και σπίτια. Στο κέντρο του χωριού υπάρχει σε άριστη κατάσταση η πετρόκτιστη εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που κατασκευάστηκε το 19ο αιώνα καθώς και πλατεία, ταβέρνα και μουσείο που λειτουργεί στο παλαιό δημοτικό σχολείο. Γίνονται συχνά πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως η γνωστή στην Ελλάδα ‘’Αστροβραδιά’’. Φιλοξενεί επίσης αεροπτεριστές και το καλοκαίρι είναι ένα μαγευτικό μέρος για να ζεις καθώς η δροσιά και η απεριόριστη θέα προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται

Αποθήκη

Διαμπερές

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.