Πώληση Ξενοδοχείο 1450τ.μ. - Αγαλάς, Λαγανάς

Ζητούμενη τιμή: 1700000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Λαγανάς, Αγαλάς

1,700,000 €

Ν. Ζακύνθου, Λαγανάς, Αγαλάς

ID: 232121002-28

Συνολικά Δωμάτια

54

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

1450

Έτος Κατασκευής

2020

Όροφος

Ισόγειο

Πωλείται ξενοδοχείο 1450τ.μ. στον Αγαλά με απίστευτη θέα στην θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει 51 δωμάτια, πισίνα, εστιατόριο-μπαρ, κουζίνα για  προετοιμασία γευμάτων και χώρο υποδοχής – ρεσεψιόν.
Η τοποθεσία του είναι ιδανική για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα και διαθέτει απίστευτη θέα σε θάλασσα και βουνό προς όλες τις πλευρές του νησιού της Ζακύνθου, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες να απολαμβάνουν μαγευτικά ηλιοβασιλέματα είτε από τα δωμάτια τους είτε από τον χώρο του μπαρ και της πισίνας. Ο εξωτερικός χώρος του συγκροτήματος, που περιβάλλεται από το μαγευτικό, φυσικό και ακατέργαστο τοπίο,
εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τον καλαίσθητο σχεδιασμό του. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και όλα διαθέτουν μπαλκόνια με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο έχει κατασκευαστεί με χρήση κοντέινερ, εναρμονίζοντας με αυτό τον τρόπο τις εγκαταστάσεις με το
φυσικό περιβάλλον που το περιβάλλει.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το συγκεκριμένο ακίνητο είναι ότι στο οικόπεδο του ξενοδοχείου και στο διπλανό οικόπεδο έχει σχεδιαστεί και δημιουργείται  γήπεδο και εγκαταστάσεις γκολφ, κάτι που αποτελεί πρωτοποριακή προσθήκη για το νησί και αναμένεται να προσελκύσει
τουρίστες που αγαπούν αυτό το άθλημα. Το συγκρότημα βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό του Αγαλά ενώ απέχει 15 λεπτά από την παραλία του Άγιου Σώστη. Από το σημείο μπορείς να επισκεφθείς σε μόλις 5 λεπτά την γνωστή σπηλιά του Δαμιανού ενώ σε 20 λεπτά μπορείς να βρίσκεσαι στην πανέμορφη παραλία του Κεριού. 
Το ξενοδοχείο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς είναι σε λειτουργία και έχει ήδη σημαντικά έσοδα και κέρδη. Οι προοπτικές του είναι τεράστιες και μπορεί να δημιουργήσει τη βάση για εγκαταστάσεις που δεν υπάρχουν παρόμοιες στο νησί.
Η τιμή του ακινήτου είναι συζητήσιμη για σοβαρές προτάσεις, και αξίζει να σημειωθεί ότι το διπλανό οικόπεδο, όπου θα εκτείνονται οι εγκαταστάσεις του γκολφ, είναι επίσης προς πώληση, αν το επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Επιπλωμένο

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.