Πώληση Μονοκατοικία 154τ.μ. - Σταυρός, Ρεντίνα

Ζητούμενη τιμή: 330000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ρεντίνα, Σταυρός

330,000 €

Θεσσαλονίκη Υπόλ. Νομού, Ρεντίνα, Σταυρός

ID: 231191008-2

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

154

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 10-1-16047 - Ρεντίνα Σταυρός ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 154 τ.μ. σε οικόπεδο 384 τ.μ. μόνο 180 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2007 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 65000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 85000 μέτρα - Τιμή: 330.000 € (Κωδικός γραφείου 231191008-2)
Πολυτελής διώροφη μονοκατοικία 154τ.μ με οικόπεδο 384τ.μ στον Σταυρό, Θεσσαλονίκης. Το ισόγειο αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλονιού με τζάκι και τραπεζαρία, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Από εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στο δεύτερο επίπεδο όπου βρίσκονται τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, δύο a/c και ηλιακό θερμοσίφωνο, ενώ τα κουφώματα είναι συνθετικά με σίτες. Εξωτερικά και στους δύο ορόφους υπάρχουν άνετες βεράντες με ανεμπόδιστη θέα στην θάλασσα. Στον περιβάλλοντα χώρο διαθέτει όμορφη αυλή όπου κυριαρχεί το πράσινο στοιχείο, διαμορφωμένο κιόσκι με μπάρμπεκιου, δύο αποθήκες αλλά και θέσεις στάθμευσης. Είναι δυτικού προσανατολισμού και απέχει μόλις 180 μέτρα από την θάλασσα. Ο Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος από τους οικισμούς του Στρυμονικού κόλπου ενώ χάρη στο αμφιθεατρικό χτίσιμο του συνδυάζει βουνό και θάλασσα γι’ αυτό και αποτελεί ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο. Έτος κατασκευής: 2007 Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Δύο

Προσανατολισμός: Δυτικό

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.