Πώληση Κατάστημα 1498τ.μ. - Κέντρο, Σητεία

Ζητούμενη τιμή: 1250000 €

Κατάστημα - Πώληση - Σητεία, Κέντρο

1,250,000 €

Ν. Λασιθίου, Σητεία, Κέντρο

ID: 231841001-218

Τετραγωνικά Μέτρα

1498

Έτος Κατασκευής

2004

Όροφος

Ισόγειο

Το κατάστημά στις Ξεροκαμάρες Σητείας Λασιθίου Κρήτης φαίνεται να βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, στο νέο σχέδιο της πόλης και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο.
Με συνολική στεγασμένη επιφάνεια 1.498,08 τ.μ., αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πατάρι, και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Μακρυγιάννη. Η τοποθεσία αντικατοπτρίζει την επένδυση σας σε έναν δυναμικά αναπτυσσόμενο τομέα, καθώς βρίσκεστε σε κεντρικό σημείο κοντά σε δημόσιες υπηρεσίες, καταστήματα και δημοφιλείς προορισμούς.
Η πρόταση για την αναπροσαρμογή του μισθώματος στα 9.400 € από την 1η Ιανουαρίου 2024, με βάση το καταβαλλόμενο μίσθωμα του προηγούμενου έτους και την αύξηση των τρεχουσών καταβολών, φαίνεται λογική και δίκαιη με βάση τις συνθήκες της αγοράς και την περιοχή. Συνολικά, η πρόταση αυτή φαίνεται να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις δυνατότητες του ακινήτου και να αποτελεί μια επωφελή λύση για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.