Πώληση Πολυκατοικία 300τ.μ. - Κρητικά, Γαλάτσι

Ζητούμενη τιμή: 365000 €

Οικιστικό - Πώληση - Γαλάτσι, Κρητικά

365,000 €

Αθήνα - Δυτικά Προάστια, Γαλάτσι, Κρητικά

ID: 230941102-411

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1977

Όροφος

Υπόγειο

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Αλέξανδρος Σαλιλλάρης - μέλος της ομάδας Salillaris Team - 
Διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ εξαιρετικό κτίριο τριών επιπέδων που βρίσκεται στο Γαλάτσι Αττικής, επί της οδού Ηνίοχου 13. 
Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 300 τ.μ., αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο εμβαδού 100 τ.μ. έκαστος και είναι διαμορφωμένο ως παιδικός σταθμός. Ο κάθε όροφος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο, μία ευρύχωρη και πλήρως λειτουργική κουζίνα κι ένα μεγάλο μπάνιο - WC. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και laminate, τέντες στους εξωτερικούς χώρους, ενώ η θέρμανση και η ψύξη πραγματοποιούνται μέσω κλιματιστικών.  
Αποτελεί εξαιρετική επενδυτική επιλογή αφού βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και αυτή τη στιγμή είναι νοικιασμένο αποφέροντας ένα πολύ καλό μηνιαίο μίσθωμα. Οι όροφοι δε μπορούν να διαμορφωθούν και κατά βούληση του νέου ιδιοκτήτη. 
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.