Πώληση Διαμέρισμα 78τ.μ. - Φούρεσι, Γλυκά Νερά

Ζητούμενη τιμή: 300000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Γλυκά Νερά, Φούρεσι

300,000 €

Αθήνα - Ανατολικά Προάστια, Γλυκά Νερά, Φούρεσι

ID: 231701024-9

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

78

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

2ος

Κωδικός ακινήτου: 25-2853 - Γλυκά Νερά Φούρεσι ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 78 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 25 τ.μ. - Τιμή: 300.000 € (Κωδικός γραφείου 231701024-9) ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2ο όροφο στα Γλυκά Νερά Φούρεσι, με συνολική επιφάνεια 78,05 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Το διαμέρισμα είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες. Διαθέτει αντλία θερμότητας για αυτόνομη θέρμανση/ψύξη, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ και αποθήκη. Επιπλέον, παρέχεται θέση στάθμευσης. Τα διαμερίσματα θα παραδοθούν με τελειωμένα μπάνια και κουζίνες.

Στα Γλυκά Νερά, στο Φούρεσι, υπό ανέγερση βρίσκεται ένα εντυπωσιακό νέο έργο κατοικιών. Αναπτύσσεται μια κατασκευή τριών επιπέδων, συνολικά με επτά πολυτελή διαμερίσματα. Το σχεδιασμό του χαρακτηρίζει ένα μοντέρνο, μινιμαλιστικό στυλ που αναδεικνύει την έντονη γεωμετρία του κτιρίου. Η αρχιτεκτονική προσέγγιση επικεντρώνεται στη βιοκλιματική απόδοση, με εξωτερικούς τοίχους που ενισχύουν την ενεργειακή απόδοση και μεγάλα παράθυρα για φυσικό φωτισμό. Η τοποθεσία του έργου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή, κοντά στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής και με άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και άλλες περιοχές. Η παράδοση των διαμερισμάτων αναμένεται στις αρχές του 2025.

Η περιοχή του Φούρεσι είναι γνωστή για την ειρηνική και φιλική ατμόσφαιρά της, καθώς και τον εύκολο προσβάσιμο φυσικό περίγυρό της. Με πλούσιο πράσινο, η περιοχή προσφέρει μια άνετη ζωή κοντά στη φύση, χωρίς όμως να απομακρύνεται πολύ από τις ανέσεις της πόλης. Με εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα και υπηρεσίες, οι κάτοικοι απολαμβάνουν την ηρεμία της ύπαιθρου χωρίς να υποχωρούν σε ποιότητα ζωής.

Τιμή: 280.000 €. Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις στο.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α+

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Μπάνιο

WC

Αποθήκη

Διαμπερές

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Κατάσταση εσωτερικού: Υπό κατασκευή

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Μία

Πόρτα ασφαλείας

Ημιτελής Οικοδομή

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.