Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 16385τ.μ. - Τράχηλος, Κίσσαμος

Ζητούμενη τιμή: 2200000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Κίσσαμος, Τράχηλος

2,200,000 €

Ν. Χανίων, Κίσσαμος, Τράχηλος

ID: 231671005-192

Τετραγωνικά Μέτρα

16385

Μεγάλη ευκαιρία να επενδύσετε στον τουρισμό στον παράδεισο του Τραχήλα.

Αυτό το οικόπεδο είναι  16.385 τ.μ. και σε  76 μέτρα έχει πρόσβαση σε αμμώδη παραλία, ιδανική για να δημιουργήσετε ένα καταφύγιο που θα λατρέψουν οι επισκέπτες σας.
Βασικά χαρακτηριστικά:
 -Απολαύστε άμεση πρόσβαση σε κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για κολύμπι  
-Ευρύχωρη αμμώδης παραλία μόλις λίγα βήματα από τα καταλύματα.  
-Φιλικό προς την οικογένεια Περιβάλλον. Τα νερά βαθαίνουν λίγο και καθιστούν το μπάνιο ασφαλές και ευχάριστο για οικογένειες με παιδιά  
-Βολική πρόσβαση. Έχει πρόσοψη 66 μέτρα σε άσφαλτο δρόμο πλάτους 5 μέτρων και 9.5 μέτρα σε άσφαλτο δρόμο πλάτους 4 μέτρων. Βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τον κεντρικό οδικό άξονα και 3.5 χιλιόμετρα ή 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Κίσσαμο.  
-Κοντά στις διάσημες παραλίες. Τα Φαλάσαρνα βρίσκονται 11 χιλιόμετρα ή 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και το Ελαφονήσι βρίσκεται 44 χιλιόμετρα ή 1 ώρα με το αυτοκίνητο.  
-Κοντινή απόσταση από το λιμάνι της Κισσάμου μόλις 1 χιλιόμετρο ή 3 λεπτά με το αυτοκίνητο  -Ήρεμο περιβάλλον. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν σε ένα γαλήνιο παραθαλάσσιο περιβάλλον.  
-Κοντά στα Χανιά. Βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιόμετρα ή 40 λεπτά με το αυτοκίνητο.


Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας στους επισκέπτες σας, στην Κίσσαμο, έναν από  τους πιο περιζήτητους παραθαλάσσιους προορισμούς της Ελλάδας.


Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.