Πώληση Μεζονέτα 243τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 835000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

835,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161004-12

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

243

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 5-214 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα μεζονέτα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 243 τ.μ. σε οικόπεδο 273 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, ξύλινα πατώματα, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 835.000 € Παρουσιάζουμε μια εκπληκτική μεζονέτα προς πώληση στο Πόρτο Ράφτη, στην περιοχή Πανόραμα, με μοντέρνα κομψότητα με καθαρές γραμμές και εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
Αυτή η σύγχρονη κατοικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 243 τ.μ., φωλιασμένη σε γωνιακό οικόπεδο 273 τ.μ. Μπείτε στην πολυτελή ζωή με έναν καταπράσινο κήπο και μια φιλόξενη πισίνα που κοσμεί την αυλή.
Αποτελούμενο από τέσσερα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι που συνδυάζεται άψογα με την κουζίνα και τρία πολυτελώς εξοπλισμένα μπάνια, αυτό το σπίτι προσφέρει την επιτομή της άνεσης και του στυλ.
Κατασκευασμένο το 2024, κατέχει περήφανα βαθμολογία ενεργειακής απόδοσης Κλάσης Α, με πρωτοποριακή αντλία θερμότητας LG τόσο για ψύξη όσο και για θέρμανση, προεγκατεστημένες παροχές για φωτοβολταϊκά πάνελ και φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου, που εξασφαλίζει βιώσιμη ζωή.
Εξοπλισμένο με λέβητα τριπλής ενέργειας και κουφώματα παραθύρων Anti-Vandal, κάθε λεπτομέρεια είναι φτιαγμένη με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια. Ενισχύουν την ατμόσφαιρα τα κομψά μαύρα ηλεκτρικά παντζούρια, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στην πρόσοψη.
Σε όλο το σπίτι, απολαύστε τη ζεστασιά του ξύλινου δαπέδου, ενώ οι βολικές ανέσεις περιλαμβάνουν διπλό χώρο στάθμευσης, αποθηκευτικό χώρο, τζάκι, σύστημα συναγερμού, σίτες και ενσωματωμένο μπάρμπεκιου ιδανικό για τη διασκέδαση των επισκεπτών.
Ζήστε το απόγειο της πολυτέλειας σε αυτή την σχολαστικά σχεδιασμένη ανεξάρτητη ιδιοκτησία, όπου κάθε στοιχείο εναρμονίζεται για να δημιουργήσει μια απαράμιλλη εμπειρία ζωής.

Επίδειξη κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού. Αρμόδιος Συνεργάτης του Ακινήτου : Θεόδωρος Κατσιπάνος / Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών, Αττικής / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 087672802000

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Ενεργειακή κλάση: Α

Θέρμανση

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Τζάκι

Αποθήκη

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέσεις Parking: Δύο

Πρόσοψης

Δορυφορική κεραία

Κήπος

Νέα Οικοδομή

Συναγερμός

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.