Πώληση Μονοκατοικία 210τ.μ. - Μάραθος, Νέα Αγχίαλος

Ζητούμενη τιμή: 190000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Νέα Αγχίαλος, Μάραθος

190,000 €

Ν. Μαγνησίας, Νέα Αγχίαλος, Μάραθος

ID: 2309410015-1142

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

210

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

1989

Κωδικός ακινήτου: 10781-10047 - Νέα Αγχίαλος Μάραθος #NTteam - Σύμβουλος Επένδυσης Ακινήτων Λιάκος Κωνσταντίνος (Θεοδωρίδης Νικόλαος, Τζιαφέτας Νικόλαος, Μεταφτσής Γεώργιος, Τάνας Αναστάσιος) - Διατίθεται προς ΠΩΛΗΣΗ κατ’ αποκλειστικότητα σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Νέας Αγχιάλου Μάραθου, αυτό το υπέροχο κτίριο, που αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα οικιστικό ή και εξοχικό σπίτι δίπλα στην θάλασσα με εύκολη πρόσβαση και εκπληκτική θέα. Το κτίριο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 169 τ.μ. και η συνολική του επιφάνεια ανέρχεται στα 210 τ.μ. Από τα μπαλκόνια του μπορεί κανείς να απολαύσει μια πανοραμική θέα στον Παγασητικό Κόλπο και τα γραφικά χωριά του Μάραθου και του Αγίου Γεωργίου. Η θάλασσα βρίσκεται μόλις στα 120 μέτρα, κάνοντας το ιδανικό για χαλάρωση και απολαυστικές βόλτες στην παραλία.

Το κτίριο αποτελείται από τρία επίπεδα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με εξωτερική σκάλα, προσφέροντας αυτονομία στους κατοίκους του. Τα 160 τ.μ. βρίσκονται σε ημιτελή κατάσταση και μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη ενώ το ισόγειο 50 τ.μ.  έχει ολοκληρωθεί και είναι κατοικίσιμο. Περιλαμβάνει σαλονοκουζίνα, 1 υ/δ και μπάνιο. Συνολικά, το κτίριο διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, άνετη σαλοκουζίνα και 3 μπάνια, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.

Κατασκευασμένο το 1989 με ενεργειακή κλάση Ζ, το κτίριο είναι πολύ καλά συντηρημένο και διαθέτει θέρμανση ατομικής πετρελαιου. Τα κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, τα πατώματα από πλακάκι και οι ντουλάπες προσδίδουν μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο. Επιπλέον, διαθέτει ανοιχτό πάρκινγκ, μεγάλη αυλή, αποθήκη, κήπο και τζάκι, δίνοντας την δυνατότητα για χαλαρωτικές στιγμές και τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι.

Η απόσταση από την πόλη είναι μόλις 9 χιλιόμετρα. Τιμή πώλησης του ακινήτου: 190.000 €. Μια μοναδική ευκαιρία για να αποκτήσετε ένα υπέροχο σπίτι με πανοραμική θέα και εύκολη πρόσβαση στον παραθαλάσσιο Μάραθου - Νέα Αγχιάλου.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Ατομική

Ενεργειακή κλάση: Ζ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Κήπος

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.