Πώληση Ξενοδοχείο 550τ.μ. - Τριόπετρα, Λάμπη

Ζητούμενη τιμή: 1800000 €

Ξενοδοχείο - Πώληση - Λάμπη, Τριόπετρα

1,800,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Λάμπη, Τριόπετρα

ID: 231521016-13

Μπάνια

8

Τετραγωνικά Μέτρα

550

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

Υπόγειο

Αυτό το εκπληκτικό Boutique  Hotel, στα νότια της Κρήτης,  διαθέτει 8 στούντιο, εστιατόριο, διαμορφωμένους κήπους και πισίνα.

Χτισμένο το 2010, το ξενοδοχείο εκτείνεται σε 550τ.μ. σε ένα οικόπεδο άνω των 4200τ.μ. με τρία ξεχωριστά κτίρια. Στο κεντρικό κτίριο βρίσκεται το εστιατόριο, η αίθουσα πρωινού καθώς και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στο ισόγειο, ενώ το υπόγειο προσφέρει άφθονους αποθηκευτικούς χώρους και χώρους για τους υπαλλήλους. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα 67τμ,   κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση  ή για εκμετάλλευση Περιτριγυρισμένα από καταπράσινους κήπους, δύο επιπλέον κτίρια,  φιλοξενούν το καθένα τέσσερα στούντιο, όλα εξοπλισμένα με μικρές κουζίνες, μπάνιο και βεράντα  ή μπαλκόνι. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν  τον εξωτερικό χώρο που διαθέτει BBQ και μια μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα με εκπληκτική θέα στο Λιβυκό Πέλαγος.

Το ακίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, καθιστώντας το  μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 8

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέσεις Parking: Έξι

Θέα: Θάλασσα

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Κήπος

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.