Πώληση Πολυκατοικία 285τ.μ. - Μεταμόρφωση Βύρωνα, Βύρωνας

Ζητούμενη τιμή: 620000 €

Οικιστικό - Πώληση - Βύρωνας, Μεταμόρφωση Βύρωνα

620,000 €

Αθήνα - Νότια Προάστια, Βύρωνας, Μεταμόρφωση Βύρωνα

ID: 230631027-984

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

285

Επίπεδα

4

Έτος Κατασκευής

2000

Όροφος

Ισόγειο

Για εσάς που αναζητάτε μια άνετη κατοικία και επιπλέον ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα για εκμετάλλευση σαν οικία / γραφείο / ιατρείο σε μία ήσυχη γειτονιά αλλά και κοντά στο κέντρο της Αθήνας , αυτό το κτίριο 285 τ. μ. στον Βύρωνα είναι ιδανικό για τα επενδυτικά σας σχέδια. Βρίσκεται σε οικόπεδο 135 τ. μ. και διαθέτει δυνατότητα αναδιαμόρφωσης σε 3-4 διαμερίσματα για μέγιστη επενδυτική απόδοση.

Το κτίριο αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα και προσφέρει έναν άνετο τρόπο ζωής στην σύγχρονη οικογένεια. Έχει προσεγμένες λεπτομέρειες κατασκευής, άνετες βεράντες για στιγμές χαλάρωσης σε κάθε δωμάτιο, ενώ η ζεστασιά του ποιοτικού ξύλου κυριαρχεί στο χώρο.

Αποτελείται από: -80 τ. μ διαμέρισμα Ισογείου με χολ, σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι προσόψεως. -205 τ. μ. Μεζονέτα 3 επιπέδων κατασκευής 2000 1ος¨: χώροι υποδοχής με σαλόνι, τραπεζαρία, άνετη ξεχωριστή κουζίνα, μπάνιο με ντουσιέρα, βεράντες (δυνατότητα αναδιαμόρφωσης σε ανεξάρτητο διαμέρισμα) 2ος : 3 υπνοδωμάτια άνετες ντουλάπες, μπάνιο με μπανιέρα, βεράντες
3ος : σοφίτα 50 τ. μ. με δυνατότητα διαμόρφωσης σε ανεξάρτητο loft studio Τα κουφώματα είναι διπλά αλουμινίου, έχει ξύλινο δάπεδο και πόρτες, εξαιρετικής ποιότητας πλακάκια στις όμορφες βεράντες συνολικής επιφανείας 50 τ. μ., μπάνια με φυσικό φωτισμό και αερισμό από παράθυρο, βρύσες Grohe, συναγερμό, θέρμανση πετρελαίου ανά επίπεδο, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση.

Βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στον Βύρωνα, κοντά στην πλατεία Υμηττού και στο Θέατρο Βράχων, σε μία περιοχή με συνεχιζόμενη ανάπτυξη, προσφέρει πρόσβαση με τα πόδια στην άνεση των συγκοινωνιών, metro, σχολείων, αγοράς. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 35’, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει μόλις 10’ με το αυτοκίνητο.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ (ΕΠ) REMAX PLUS, Τηλ. Επικοινωνίας: 2109851222, email: remax-plus@otenet.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Διαμπερές

Θυροτηλεόραση

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Εξωτερικά

Τοποθεσία: Κοντά σε μετρό

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

Συναγερμός

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.