Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 25τ.μ. - Κάτω Τούμπα, Τούμπα

Ζητούμενη τιμή: 77000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Τούμπα, Κάτω Τούμπα

77,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Τούμπα, Κάτω Τούμπα

ID: 231571026-57

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

25

Έτος Κατασκευής

1965

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 107-2574 - Θεσσαλονίκη  Κάτω Τούμπα ΠΩΛΕΙΤΑΙ πλήρως ανακαινισμένο studio στον 1ο υπερυψωμένο όροφο συνολικής επιφάνειας 25 τ.μ. . Αποτελείται από έναν άνετο ενιαίο χώρο και μπάνιο. Βρίσκεται σε καλοδιατηρημένη οικοδομή επί της Μάρκου Μπότσαρη με ασανσέρ κατασκευής του 1965. Η ριζική ανακαίνιση του ακινήτου ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2024 και χρησιμοποιήθηκαν υψηλής ποιότητας υλικά.
Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα συνθετικά με τριπλά ενεργειακά τζάμια και σίτες, πατώματα από πλακάκι και πόρτα θωρακισμένη. Είναι έτοιμο προς χρήση καθώς διατίθεται πλήρως επιπλωμένο και με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες και πλυντήριο ρούχων) καθώς επίσης και με μια μεγάλη εντοιχιζόμενη ντουλάπα.
Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο επί της Μάρκου Μπότσαρη και δίπλα από τον άξονα της Αλεξάνδρου Παπαναστασίου με άμεση πρόσβαση σε αγορές, καταστήματα, υπηρεσίες και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. 
Εξαιρετική επιλογή για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση. 

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Επιπλωμένο

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Ανελκυστήρας

Πόρτα ασφαλείας

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.