Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 504τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 120000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

120,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161001-34

Τετραγωνικά Μέτρα

504

Κωδικός ακινήτου: 2-209 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επίπεδο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 504 τ.μ. με συντελεστή δόμησης: 0.30 και συντελεστή κάλυψης: 0.40 Διαθέτει πρόσοψη 17 μέτρα, βάθος 28 μέτρα απόσταση από θάλασσα 1400 μέτρα απόσταση από πόλη 650 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 15600 μέτρα απόσταση από μετρό 11500 μέτρα Τιμή: 120.000 € Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο ησυχίας και αρμονίας. Αυτό το διαμπερές οικόπεδο, έκτασης 504 τετραγωνικών μέτρων, ξεχωρίζει στην καρδιά του Πόρτο Ράφτη, απλώνοντας τον κήπο του σε έναν διαφορετικό, αλλά συνάμα συναρπαστικό, κόσμο. Η τοποθεσία του είναι ιδανική, με μεγάλα super market και καταστήματα σε απόσταση αναπνοής, μόλις 650 μέτρα από την κεντρική διασταύρωση του Πόρτο Ράφτη. Παρά το γεγονός ότι είναι τόσο κοντά στον παλμό της πόλης, το οικόπεδο αναπτύσσεται στο τελευταίο οικοδομικό τετράγωνο του σχεδίου, προσφέροντας έναν κόσμο γαλήνης και ιδιωτικότητας. Η περιοχή είναι εύκολα προσβάσιμη από δύο κεντρικούς δρόμους, την κεντρική λεωφόρο Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη  και τον πίσω δρόμο, που χαρακτηρίζεται από χαμηλή κίνηση, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, προσφέροντας έτσι καταφύγιο από το θόρυβο και την έντονη κίνηση. Αυτό το κομμάτι γης είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την αρμονία με το περιβάλλον και την ατελείωτη δυνατότητα να δημιουργήσουν το όνειρό τους. Το 2003 εκδόθηκε και οικοδομική άδεια, η οποία βέβαια έχει λήξει, αλλά επιβεβαιώνει τη σειρά όλων των εγγράφων. Αυτή η ειδυλλιακή πλοκή προσφέρει την ελευθερία να δημιουργήσετε μια άνετη μονοκατοικία, αφήνοντας τη φαντασία σας να σας οδηγήσει σε έναν κόσμο που αντανακλά την προσωπική σας αισθητική και τις ανάγκες σας. Είναι μια ειλικρινής πρόταση που προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν δικό σας κόσμο, μακριά από το θόρυβο και το άγχος της καθημερινότητας.
Αρμόδιος Σύμβουλος Ακινήτου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ / BROKER OWNER. Αρ. ΓΕΜΗ : 069575603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών. Επίδειξη ακινήτου κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Νοτιο-δυτικό

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.