Πώληση Μεζονέτα 300τ.μ. - Νέα Μαγνησία, Εχέδωρος

Ζητούμενη τιμή: 315000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Εχέδωρος, Νέα Μαγνησία

315,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Εχέδωρος, Νέα Μαγνησία

ID: 231321054-17123

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

300

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2011

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός Ακινήτου: #1054-17123 | Νέα Μαγνησία, Ιωνία Πωλείται μεζονέτα 300τμ σε αυτόνομο κτίριο τριών επιπέδων σε κεντρικό σημείο της Νέας Ιωνίας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο πολυτελούς κατασκευής και επενδυμένο με ακριβά υλικά και με πολύ ωραίο γούστο πολύ μοντέρνες γραμμές. Το ακίνητο διαθέτει ένα ισόγειο ενιαίο χώρο που υπάρχει ή δυνατότητα να διαμορφωθεί σέ κατοικία καθώς υπάρχουν όλες ή υποδομές είτε σε χώρο ψυχαγωγίας για τους νέους ιδιοκτήτες. Συνεχίζοντας στο πρώτο επίπεδο συναντάμε την τεράστια σαλονοκουζινα με πολύ καλή διάταξη στον χώρο καθώς και το εντυπωσιακό τζάκι στο σαλόνι και επίσης ένα υπνοδωμάτιο και μεγάλο μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο έχουμε τρεις μεγάλες κρεβατοκάμαρες εκ των οποίων ή μία κρεβατοκάμαρα διαθέτει και βεστιάριο και ένα μεγάλο μπάνιο ορόφου. Συνολικά το ακίνητο διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες δύο μπάνια επενδύσεις με μάρμαρο κρυφούς φωτισμούς συναγερμό ηλιακό θερμοσίφωνα και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Προκειται για ένα πολυτελές ακίνητο για αυτούς που ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Ιδανικό και για δύο οικογένειες καθώς όπως προαναφέραμε το ισόγειο μπορεί να γίνει ανεξάρτητη κατοικία. Ισόγειο 60τμ Πρώτος όροφος 120τμ Δεύτερος όροφος 120τμ.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΟ.!

REMAX GOLD Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ. www.remax-gold.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κέντρο: 2310913913, Εγνατία 62, Κέντρο 546 24 Εύοσμος: 2310670590, Σμύρνης 15, Εύοσμος 562 24

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Τζάκι

Θυροτηλεόραση

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Τοποθεσία: Κέντρο

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

Επιτρέπονται κατοικίδια

Πρόσοψης

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

Δορυφορική κεραία

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.

Σε κοντινή απόσταση