Ενοικίαση Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό 1701τ.μ. - Mediterranean Cosmos, Πυλαία

Ζητούμενη τιμή: 1 €

Βιομηχανικό/Βιοτεχνικό - Ενοικίαση - Πυλαία, Mediterranean Cosmos

1 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Πυλαία, Mediterranean Cosmos

ID: 231571004-50

Συνολικά Δωμάτια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

1701

Έτος Κατασκευής

2024

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 82-2571 - Επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ νεόδμητος βιομηχανικός χώρος συνολικής επιφάνειας 1701 τ.μ. Το κτίριο είναι στη διαδικασία της αποπεράτωσης και διαθέτει τους συγκεκριμένους χώρους:
- Ισόγειος βιοτεχνικός - βιομηχανικός χώρος συνολικής επιφάνειας 501 τ.μ. με ύψος 7μ. και δυνατότητα διαμορφώσεων στο εσωτερικό του. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στη πίσω όψη του κτιρίου ενώ υπάρχει κι αρκετός χώρος ώστε να μπαίνουν φορτηγά και να μπορούν να γυρίσουν. 
- Υπόγειος χώρος γραφείων 300τ.μ.
- Ισόγειος χώρος γραφείων 300τ.μ.
- 1ος όροφος, χώρος γραφείων 300τ.μ.
- 2ος όροφος, χώρος γραφείων 300τ.μ.

Οι χώροι θα έχουν αντλία θερμότητας για θέρμανση που σε συνδυασμό με τα ενεργειακά κουφώματα, τις μονώσεις αλλά και τις σύγχρονες προδιαγραφές με τις οποίες κατασκευάστηκε το κτίριο καθιστούν το ενεργειακό κόστος πολύ μικρό. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης στο εσωτερικό των χώρων με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. 
Οι χώροι μπορούν να μισθωθούν είτε ξεχωριστά είτε όλοι μαζί.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, με πληθώρα επιχειρήσεων γύρω του, σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το αεροδρόμιο Μακεδονία και με άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης αλλά και στην Περιφερειακή Οδό. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Τελειωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικό

Πόρτα ασφαλείας

Νέα Οικοδομή

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.