Πώληση Αγροτεμάχιο 19470τ.μ. - Σταυρωμένος, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 360000 €

Αγροτεμάχιο - Πώληση - Αρκάδι, Σταυρωμένος

360,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Αρκάδι, Σταυρωμένος

ID: 231661019-123

Τετραγωνικά Μέτρα

19470

Μοναδικό οικόπεδο διατίθεται  προς πώληση, συνολικής έκτασης 19.470 τ.μ, σε απόσταση 10 χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου στην περιοχή Σταυρωμένος.  

 Η προνομιακή του θέση,  προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα, προσθέτοντας ένα επιπλέον πλεονέκτημα στα χαρακτηριστικά του. Το οικόπεδο είναι ιδανικό για την ανέγερση κατοικιών ή για τη δημιουργία ενός πολυτελούς τουριστικού καταλύματος, προσφέροντας έτσι μια σπάνια επενδυτική ευκαιρία.
Η ανώτατη επιτρεπόμενη δόμηση για κατοικίες ανέρχεται στα 720 τ.μ, ενώ για τουριστική εκμετάλλευση η δόμηση μπορεί να ξεπεράσει τα 3.000 τ.μ, προσφέροντας ευελιξία και πολλαπλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Η θέση του οικοπέδου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις παροχές και τις υπηρεσίες της πόλης του Ρεθύμνου, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ησυχία και απομόνωση, για απόλυτη χαλάρωση και απολαυστικές διακοπές.

Το οικόπεδο αυτό αποτελεί μια πολύ καλή  ευκαιρία για επενδυτές, που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν το δυναμικό της κρητικής αγοράς ακινήτων, είτε μέσω της ανάπτυξης πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών είτε μέσω της δημιουργίας ενός προσοδοφόρου τουριστικού καταλύματος. Η ευελιξία στις δυνατότητες χρήσης και δόμησης καθιστά το οικόπεδο ιδανικό για πληθώρα επενδυτικών σχεδίων και προτάσεων.  


Για περισσότερες πληροφορίες 

Χρύσα Κουμιωτάκη 
-6948894333

RE/MAX CREATIVE

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Περίφραξη

Δίκτυο Ηλεκτρισμού

Δίκτυο Υδρευσης

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.