Πώληση Διαμέρισμα 88τ.μ. - Πράσινος Λόφος, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 155000 €

Διαμέρισμα - Πώληση - Ηράκλειο, Πράσινος Λόφος

155,000 €

Αθήνα - Βόρεια Προάστια, Ηράκλειο, Πράσινος Λόφος

ID: 230941102-403

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

88

Έτος Κατασκευής

1972

Όροφος

1ος

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας: Αλέξανδρος Σαλιλλάρης - μέλος της ομάδας Salillaris Team - 
Σε μια από τις πιο όμορφες γειτονιές του Νέου Ηρακλείου Αττικής, στον Πράσινο Λόφο, διατίθεται αποκλειστικά προς ΠΩΛΗΣΗ ένα μοναδικό διαμέρισμα, πλήρως επιπλωμένο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός κτιρίου που ανεγέρθηκε το 1972 και έχει συνολική επιφάνεια 88 τ.μ. Αποτελείται από 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο κι ένα χώλλ. Το διαμέρισμα διαθέτει πατώματα από πλακάκι και ξύλο και κουφώματα αλουμινίου συρόμενα. Είναι διαμπερές με μπαλκόνια και στις δύο πλευρές -εκ των οποίων το ένα καλύπτεται από τέντες, κάτι που το καθιστά φωτεινό και ευάερο, με θέα στο αστικό τοπίο. Η θέρμανση και η ψύξη πραγματοποιούνται από κεντρικό λέβητα πετρελαίου, και κλιματιστικά αντίστοιχα, προσφέροντας έτσι άνεση και ζεστασιά καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. 
Βρίσκεται σε μια από τις πιο ζωντανές και παράλληλα ήσυχες περιοχές της πόλης, κοντά σε αγορά, τράπεζες, σχολεία, δομές υγείας και με αμέτρητες δυνατότητες για διασκέδαση και ψυχαγωγία κάτι που το καθιστά ιδανική επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια.
Σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική του τιμή αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τοποθέτηση κεφαλαίου.
Θα χαρούμε να σας το υποδείξουμε!

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Θέρμανση: Κεντρική

Μπάνιο

Επιπλωμένο

Κλιματισμός

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Ανελκυστήρας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.