Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 2771τ.μ. - Άγιος Παύλος, Βάμος

Ζητούμενη τιμή: 72000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Βάμος, Άγιος Παύλος

72,000 €

Ν. Χανίων, Βάμος, Άγιος Παύλος

ID: 231671051-55

Τετραγωνικά Μέτρα

2771

ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα οικόπεδο 2771 τ.μ. στον Αγ. Παύλο

Ευκαιρία που δεν παρουσιάζεται συχνά! Ένα μοναδικό οικόπεδο, 2771 τ.μ., άρτιο και οικοδομήσιμο περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο περιβαλλον. Το ακίνητο έχει προέγκριση άδειας για την κατασκευή δύο μεζονετών με πισίνα, σε μία από τις πιο γραφικές και ανερχόμενες περιοχές του Αποκορώνα, το χωριό Άγιος Παύλος.

*Χαρακτηριστικά Ακινήτου:*
- *Εμβαδόν Οικοπέδου:* 2771 τ.μ.
- *Δόμηση:* 186τ.μ.
- *Ευκαιρία:* Ιδανικό για ανάπτυξη οικιστικής μονάδας ή επένδυση.

*Πληροφορίες Τοποθεσίας:*
 Η παραλία της Αλμυρίδας απέχει μόλις 2.5χλμ, προσφέροντας μια ιδανική και εύκολη πρόσβαση σε υπέροχες θάλασσες. Πρόκειται για ένα οικόπεδο πλαισιωμένο από την πανέμορφη φύση του Αγίου Παύλου, μόλις 22χλμ από τα Χανιά, 17χλμ από το λιμάνι της Σούδας και 32χλμ από το αεροδρόμιο των Χανίων.
Το χωριό Άγιος Παύλος, γνωστό για τον ιστορικό ναό του 16ου αιώνα που δίνει και το όνομά του στο χωριό, αποτελεί τον τέλειο προορισμό για όσους επιθυμούν να βιώσουν την καθημερινή ζωή σε μία πραγματική πράσινη όαση, με φόντο την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και τον πλούτο της φύσης.

Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη!

*Επικοινωνία:*
Για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια επίσκεψη στον τόπο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία που αναζητούσατε για να δημιουργήσετε το ονειρεμένο σας σπίτι στην καρδιά της κρητικής γης.
Νικόλας Τζαγκαράκης | REALTOR
tzagkarakis.real@gmail.com
+30 6980918999
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Viber κ Whats Up.
RE/MAX Specialists


H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.