Ενοικίαση Διαμέρισμα 35τ.μ. - Θέρισσος, Ηράκλειο

Ζητούμενη τιμή: 320 €

Just Rented

Διαμέρισμα - Ενοικίαση - Ηράκλειο, Θέρισσος

320 €

Ν. Ηρακλείου, Ηράκλειο, Θέρισσος

ID: 231901016-22

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

35

Έτος Κατασκευής

2002

Όροφος

1ος

Ενοικιάζεται εξαιρετική δίχωρη γκαρσονιέρα ,1ου ορόφου, 35 τ.μ. στη περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο Κρήτης. Το διαμέρισμα διαθέτει άνετη σαλοκουζίνα με μερική επίπλωση , ψυγείο και μάτια κουζίνας. Επίσης διαθέτει ένα άνετο υπνοδωμάτιο με κρεβάτι  ντουλάπα, άνετο μπαλκόνι , πάτωμα από πλακάκι ,κουφώματα αλουμινίου και κλιματισμό. Κατοικίδια δεν είναι δεκτά.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9.000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 144.000 συνεργάτες.

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2814004848 και 6942945574 για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Φοιτητική κατοικία

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Ανελκυστήρας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.