Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 903τ.μ. - Χαμολιά, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 550000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Μαρκόπουλο, Χαμολιά

550,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Χαμολιά

ID: 232161001-33

Τετραγωνικά Μέτρα

903

Κωδικός ακινήτου: 2-201 - Μαρκόπουλο Χαμολιά ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο επίπεδο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 903 τ.μ. μόνο 30 μέτρα από τη θάλασσα Διαθέτει πρόσοψη 18 μέτρα, βάθος 48 μέτρα Τιμή: 550.000 € Στην περιοχή της πολυτέλειας και της αποκλειστικότητας, στην Χαμολία, αυτό το μοναδικό γωνιακό οικόπεδο μπροστά στη θάλασσα είναι ένα κομμάτι παραδείσου που περιμένει το όραμά σας. Βρίσκεται στον πιο περιζήτητο και ακριβό δρόμο της περιοχής, αυτό το εξαιρετικό γωνιακό οικόπεδο προσφέρει ασυναγώνιστη, αδιάκοπη και εγγυημένη θέα στη θάλασσα που θα σας κόψει την ανάσα. Στην αρχή του οικισμού ως πρώτο οικόπεδο υπόσχεται να είναι ο καμβάς για μια εξαιρετική μονοκατοικία, με 271 τετραγωνικά μέτρα κύριων χώρων διαβίωσης. Το μεγαλείο αυτής της τοποθεσίας εκτείνεται πολύ πέρα από τη μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα. Σε μια γειτονιά όπου η χλιδή και η κομψότητα κυριαρχούν, θα γίνετε μέλος μιας κοινότητας αξιότιμων ιδιοκτητών σπιτιού που έχουν ήδη καθιερώσει τα πρότυπα για πολυτελή διαβίωση. Η παρουσία αριστοκρατικών ακινήτων στη γύρω περιοχή προσθέτει στη γοητεία αυτού του αξιοσημείωτου οικοπέδου, διασφαλίζοντας ότι η αξία της επένδυσής σας αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Έχετε την ευκαιρία να κατασκευάσετε μια εξαιρετική κατοικία που εκτείνεται σε 271 τετραγωνικά μέτρα, παρέχοντας άφθονο χώρο για κάθε επιθυμία και ανάγκη σας. Οι κύριοι χώροι διαβίωσης θα είναι σχεδιασμένοι με έμφαση στην άνεση και την κομψότητα, με μεγάλα παράθυρα που πλαισιώνουν το εκπληκτικό θαλασσινό τοπίο και προσκαλούν το φυσικό φως να πλημμυρίσει το εσωτερικό. Φανταστείτε να ξυπνάτε από τον ήχο των κυμάτων που πέφτουν στην ακτή ή να βλέπετε τον υδάτινο ορίζοντα από την άνεση του σαλονιού σας. Επιπλέον, αυτό το ακίνητο σας παρέχει την ευελιξία να δημιουργήσετε πολλούς βοηθητικούς χώρους, καλύπτοντας τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Είτε ονειρεύεστε ένα γκαράζ για  πολλά αυτοκίνητα ή και  ένα ευρύχωρο δωμάτιο πλυντηρίων ή ευέλικτους αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα υπάρχοντά σας, αυτή η πλοκή προσφέρει τον καμβά για να ζωντανέψει τις φιλοδοξίες σας. Αυτό το κόσμημα μπροστά στη θάλασσα είναι κάτι περισσότερο από ένα κομμάτι γης,  είναι μια επένδυση σε έναν απαράμιλλο τρόπο ζωής. Με γωνιακή θέση, εγγυημένη θέα στη θάλασσα και το κύρος της γειτονιάς, είναι μια ευκαιρία να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον που γιορτάζει την ομορφιά της φύσης και την κορύφωση της πολυτελούς διαβίωσης. Εδώ, τα όρια της δυνατότητας είναι τόσο εκτεταμένα όσο ο ατελείωτος ορίζοντας, προσκαλώντας σας να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα παράκτιας ζωής που θα ζηλέψουν όλοι όσοι το βλέπουν.

Αρμόδιος Σύμβουλος Ακινήτου, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΧΙΝΗΣ / BROKER OWNER. Αρ. ΓΕΜΗ : 069575603000. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών. Επίδειξη ακινήτου κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βόρειο

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.