Πώληση Οικόπεδο για κατοικία 940τ.μ. - Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο

Ζητούμενη τιμή: 750000 €

Οικόπεδο για κατοικία - Πώληση - Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

750,000 €

Υπόλοιπο Αττικής, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη

ID: 232161004-11

Τετραγωνικά Μέτρα

940

Κωδικός ακινήτου: 5-199 - Μαρκόπουλο Πόρτο Ράφτη ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικοδομήσιμο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 940 τ.μ. με συντελεστή δόμησης: 0.33 και συντελεστή κάλυψης: 0.40 μόνο 10 μέτρα από τη θάλασσα Διαθέτει απόσταση από πόλη 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 17400 μέτρα απόσταση από μετρό 13700 μέτρα Τιμή: 750.000 € Σας παρουσιάζουμε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο προς πώληση, φωλιασμένο στη γαλήνια περιοχή αριστερά του λιμανιού στο Πόρτο Ράφτη. Αυτό το μαγευτικό γωνιακό οικόπεδο εκτείνεται σε 940 τετραγωνικά μέτρα, με συντελεστή δόμησης 0,33 και συντελεστή κάλυψης 0,40. Μόλις 10 μέτρα από τα κρυστάλλινα νερά, αυτή η τοποθεσία προσφέρει μια απαράμιλλη ευκαιρία για παραθαλάσσια ζωή.

Σε ένα σκηνικό ηρεμίας, αυτή η ιδιοκτησία απολαμβάνει μια προνομιακή θέση σε απόσταση μόλις 500 μέτρων από τα κεντρικά σημεία εστίασης, εξασφαλίζοντας άνεση χωρίς να διακυβεύεται η ηρεμία. Προσβάσιμο από το αεροδρόμιο σε απόσταση 17,4 χιλιόμετρων και βολική τοποθεσία 13,7 χιλιόμετρα από τον προαστιακό σιδηρόδρομο και το μετρό, αυτό το οικόπεδο προσφέρει προσβασιμότητα και ταυτόχχρονα απομόνωση.

Με τη δυνατότητα ανέγερσης 307 τετραγωνικών μέτρων πρωτεύοντος χώρου διαβίωσης, που συμπληρώνεται από επιπλέον 150 έως 307 τετραγωνικά μέτρα για βοηθητικούς χώρους, οι δυνατότητες δημιουργίας του παραθαλάσσιου καταφυγίου των ονείρων σας είναι απεριόριστες.

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει αυτή την προσφορά είναι η μοναδική της θέση - ένας αρμονικός συνδυασμός παράκτιας γοητείας και ηρεμίας μιας τοποθεσίας με χαμηλή κίνηση. Διακοσμημένο από έναν τεράστιο κοινόχρηστο χώρο στις πλευρές του, η ιδιωτικότητα είναι εξασφαλισμένη, διασφαλίζοντας ότι κάθε κατοικία διατηρεί την αποκλειστική της γοητεία.

Σπάνια συναντά κανείς μια τόσο αρμονική συγχώνευση επιθυμητών χαρακτηριστικών σε τόσο δίκαιη τιμή. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξασφαλίσετε το κομμάτι του παράλιου παραδείσου σας, όπου η γοητεία της θάλασσας συναντά την αγκαλιά της ηρεμίας.

Επίδειξη κατόπιν προγραμματισμένου RDV.
Αρμόδιος Συνεργάτης του Ακινήτου : Θεόδωρος Κατσιπάνος / Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών, Αττικής / Αριθμός ΓΕ. ΜΗ. 087672802000

Χαρακτηριστικά

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-δυτικό

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.