Πώληση Μονοκατοικία 295τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 495000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

495,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231361004-1521

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

295

Επίπεδα

3

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

Ισόγειο

Μοναδική μονοκατοικία στην Δροσιά Θέρμης κατάλληλη για οικογένειες που αναζητούν πολυτέλεια και άνεση.

Αυτή η εντυπωσιακή μονοκατοικία 3 επιπέδων στην Θέρμη είναι η ιδανική επιλογή για τους απαιτητικούς. Έχοντας κατασκευαστεί το 2010, παρέχει απόλυτη ποιότητα, πολυτέλεια και  εξοικονόμηση ενέργειας.
Επιφάνεια & Δωμάτια

Η επιφάνεια των 295 τ.μ. διαμορφώνει έναν χώρο πλούσιο σε μέγεθος και λειτουργικότητα. Αποτελούμενο από 5 υπνοδωμάτια, με τα 4 από αυτά να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, και ένα εκ των οποίων να είναι το Main Bedroom με δικό του WC και walk in closet, προσφέρουν μεγαλύτερους χώρους από τα συνηθισμένα μεγέθη υπνοδωματίων που συναντάμε σε κατοικίες. Το σαλόνι περιλαμβάνει το τζάκι και την τραπεζαρία και στο ίδιο επίπεδο υπάρχει η ξεχωριστή κουζίνα η οποία είναι διαμπερής καθώς και ένα μπάνιο.
Ανέσεις & Εγκαταστάσεις

Η μονοκατοικία διαθέτει άρτια σχεδιασμένη ατομική θέρμανση και σε συνδυασμό με τα κουφώματα αλουμινίου και την θερμοπρόσοψη  , εξασφαλίζει ζεστασιά και άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες και δροσιά τους καλοκαιρινούς. Η θωρακισμένη πόρτα και τα συρόμενα κάγκελα ασφαλείας εξασφαλίζουν την απόλυτη  ασφάλεια, Ο εσωτερικός ανελκυστήρας διευκολύνει την πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα, ενώ το τζάκι προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το κλειστό Parking 2 θέσεων με ηλεκτρικό ρολό τηλεχειρισμού προσθέτει ευκολία και άνεση στην καθημερινότητα.
Περιβάλλον και εξωτερικοί χώροι

Ο κήπος που βρίσκεται στον πίσω εξωτερικό χώρο συνδυάζεται με ένα αυτόνομο χώρο με κουζίνα, μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο. Επίσης υπάρχουν μεγάλα μπαλκόνια σε κάθε επίπεδο και πολλά βοηθητικά σε κάθε χώρο του σπιτιού.
Τιμή πώλησης 495.000 €
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε την επόμενη ξενάγησή σας!
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

REMAX DOMINO Κλεάνθους 25, Κάτω Τούμπα 2313088317 www.remax-domino.gr info@remax-domino.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Τζάκι

WC

Αποθήκη

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Θέσεις Parking: Μία

Επιτρέπονται κατοικίδια

Κήπος

Ανελκυστήρας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.