Πώληση Μονοκατοικία 138τ.μ. - Σπάρτο, Αμφιλοχία

Ζητούμενη τιμή: 275000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Αμφιλοχία, Σπάρτο

275,000 €

Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Αμφιλοχία, Σπάρτο

ID: 231651009-145

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

138

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1995

Πωλείται μοναδική μονοκατοικία 138 τ.μ. στο Σπάρτο Αμφιλοχίας. Βρίσκεται σε οικόπεδο 1.000 τ.μ. με ανεμπόδιστη υπέροχη πανοραμική θέα στον Αμβρακικό κόλπο . Η μονoκατοικία αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι με πρόσβαση στο μεγάλο περιμετρικό μπαλκόνι με την υπέροχη θέα, μια επίσης ευρύχωρη κουζίνα, 2 μπάνια, αποθήκη και 4 υπνοδωμάτια τα οποία λόγω της ιδιαίτερης διαρρύθμισης που υπάρχει προσφέρουν ιδιωτικότητα καθώς είναι κατασκευασμένα στις 4 γωνίες της κατοικίας. Σε κάθε χώρο υπάρχει air-condition. Ο εξωτερικός χώρος χώρος αποτελείται από ιδιωτικό κήπο και 4 θέσεις στάθμευσης. Αποτελεί μοναδική επένδυση καθώς υπάρχει δυνατότητα άμεσης εκμετάλλευσης την τουριστική περίοδο προσφέροντας ικανοποιητικό εισόδημα..Ένα ξεχωριστό τμήμα του οικοπέδου 330 τ.μ. περιμένει ευκαιρίες ανάπτυξης. Μπορεί να κατασκευαστεί μια νέα κατοικία μεγέθους έως 132 τ.μ. Αυτός ο διαχωρισμός του χώρου ανοίγει δυνατότητες για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες σπιτιού να επεκταθούν, να επενδύσουν ή να προσαρμόσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους.Η απόσταση από την κοντινότερη παραλία είναι μόλις 1700 μ. Η απόσταση από την Αμφιλοχία είναι 7,5 χιλιόμετρα.

Το χωριό Σπάρτο εκτείνεται παραθαλάσσια, στα βορειοδυτικά του Δήμου Αμφιλοχίας. Είναι κτισμένο πλησίον του μυχού του Αμβρακικού κόλπου σε υψόμετρο 380 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και η έκτασή του είναι 26 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Στο δημοτικό διαμέρισμα του Σπάρτου βρίσκονται 2 από τις ομορφότερες παραλίες του Δήμου Αμφιλοχίας, το Κουλούρι και το Κατεργάκι. Σίσκος Κωνσταντίνος Σύμβουλος ακινήτων RE/MAX Value Ευσταθίου Ζάκκα 42 - Πλ. Αγίου Μηνά, Λευκάδα Τηλέφωνο : (+30) 26450 26419 Κινητό : (+30) 6984702659 https://www.remaxvalue.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Β

Τύπος Θέρμανσης: Κλιματισμός

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Διαμπερές

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Βορειο-ανατολικό

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.