Ενοικίαση Μεζονέτα 160τ.μ. - Λυγαριά, Γάζι

Ζητούμενη τιμή: 1600 €

Μεζονέτα - Ενοικίαση - Γάζι, Λυγαριά

1,600 €

Ν. Ηρακλείου, Γάζι, Λυγαριά

ID: 231901013-38

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

160

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

2007

Όροφος

1ος

Ενοικιάζεται πολυτελής μεζονέτα, πλήρως επιπλωμένη και ηλεκτρικά εξοπλισμένη , συνολικής επιφάνειας160 τμ, με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα θάλασσα στην περιοχή της Λυγαριάς.Η μεζονέτα βρίσκεται σε υπερ-άριστη κατάσταση, σε εξαιρετικά ήσυχη τοποθεσία. Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, κουζίνα ,3 μεγάλα, ευήλια και ευάερα υπνοδωμάτια , μπάνιο ,wc και αποθήκη.Διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες σε όλα τα δωμάτια, αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό και αλουμίνια με διπλά τζάμια.Επίσης διαθέτει κήπο με πισίνα, BBQ και παρακούζινο.Δεν διατίθεται για επινοικίαση.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 9000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 144.000 συνεργάτες.

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 2814004848 και 6955476183 για περισσότερες πληροφορίες.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Ενεργειακή κλάση: Α

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Αυτόνομη

Τζάκι

Επιπλωμένο

Αποθήκη

WC

Μπάνιο

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Θέα: Θάλασσα

Θέσεις Parking: Μία

Δορυφορική κεραία

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.