Πώληση Μονοκατοικία 268τ.μ. - Αργουλίδες, Ακρωτήρι

Ζητούμενη τιμή: 655000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Ακρωτήρι, Αργουλίδες

655,000 €

Ν. Χανίων, Ακρωτήρι, Αργουλίδες

ID: 231671002-310

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

268

Έτος Κατασκευής

1992

Στον Αργουλιδέ σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο 2.983 τμ με απεριόριστη θέα σε βουνά και θάλασσα, υπάρχουν δύο ανεξάρτητα κτίρια προς πώληση.

Το πρώτο είναι μία εξαιρετική μεζονέτα δύο επιπέδων με εμβαδό 205τμ, η οποία έχει αναπτυχθεί σε τρία επίπεδα. Μπαίνοντας στο υπερυψωμένο ισόγειο συναντούμε ένα πολύ φωτεινό και πολύ όμορφα διαμορφωμένο διπλό σαλόνι, που βλέπει στην μπροστινή βεράντα και την τραπεζαρία με την επίσης άνετη κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα μπάνιο και δύο μικρές αποθήκες. Κατεβαίνοντας τέσσερα σκαλιά υπάρχει και ένα υπέροχο και ζεστό καθιστικό που διαθέτει και τζάκι για να κάνει ποιο ζεστές τις συναθροίσεις των ενοίκων και των φίλων τους. Απ το καθιστικό μπορούμε να βγούμε και στον πίσω κήπο της μεζονέτας.

Ανεβαίνοντας προς τον επάνω όροφο της μεζονέτας βρίσκουμε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μεγάλη εντοιχιζόμενη ντουλάπα και δική του βεράντα. Συνεχίζοντας στο επόμενο επίπεδο στα αριστερά μας συναντούμε το δεύτερο υπνοδωμάτιο με επίσης εντοιχισμένη ντουλάπα και πρόσβαση προς το μεγάλο μπαλκόνι της μεζονέτας με την απεριόριστη θέα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει το μεγάλο μπάνιο και ένα ακόμη φωτεινό δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για παιδικό είτε για γραφείο, με πρόσβαση και αυτό στην τεράστια βεράντα με την υπέροχη θέα.

Για την θέρμανση υπάρχει καυστήρας πετρελαίου, όπως επίσης και ηλιακός θερμοσίφωνας. Στην μπροστινή καταπράσινη αυλή της μεζονέτας υπάρχουν τρεις επιβλητικοί φοίνικες, γκαζόν και ελαιόδεντρα στις πλαϊνές πλευρές του οικοπέδου. Επίσης στην μία πλευρά του κτιρίου υπάρχει μία μεγάλη κληματαριά που προσφέρει και την απαραίτητη σκιά και δροσιά. Το δεύτερο κτίριο είναι μία ανεξάρτητη μονοκατοικία 62,88τμ η οποία βρίσκεται στην πίσω πλευρά του επικλινούς οικοπέδου που λόγω της κλίσης έχει κι αυτό θέα προς τη θάλασσα και τον κήπο. Διαθέτει ένα σαλόνι με κουζίνα, μπάνιο και ένα άνετο υπνοδωμάτιο.

Στο οικόπεδο υπάρχει ένας υπέροχος στεγασμένος χώρος με οργανωμένο BBQ και άλλο ένα στεγασμένο ευρύχωρο πάρκινγκ για δύο οχήματα. Το οικόπεδο των τριών περίπου στρεμμάτων προσφέρει προστιθέμενη αξία στα ακίνητα.

Ο Αργουλιδές συνδυάζει το υπέροχο κλίμα με την απίστευτη θέα προς τη θάλασσα σε δέκα πέντε λεπτά μπορούμε να βρεθούμε στην παραλία του Καλαθά και σε δέκα πέντε λεπτά στις παραλίες, Λουτράκι, Μαράθι. Απέχει 8 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και 8 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Πληροφορίες αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού. RE/MAX Specialists - Pouregas Team : 6977309436 και 2821058833

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Θέσεις Parking: Τρεις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.