Πώληση Πολυκατοικία 164τ.μ. - Ελάτεια, Μακρυχώρι

Ζητούμενη τιμή: 149000 €

Οικιστικό - Πώληση - Μακρυχώρι, Ελάτεια

149,000 €

Ν. Λάρισας, Μακρυχώρι, Ελάτεια

ID: 231561028-150

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

164

Έτος Κατασκευής

2010

Όροφος

1ος

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε αποκλειστική διάθεση από το γραφείο μας, διώροφο κτίσμα σε οικόπεδο 1500 μέτρων, στο χωριό Ελάτεια του Δήμου Τεμπών Λάρισας.
Βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία, στους πρόποδες του Κισσάβου με απέραντη θέα στον Όλυμπο και την ευρύτερη πεδιάδα των Τεμπών που εκτείνεται μεταξύ των χωριών Μακρυχώρι και Γόννοι ακριβώς στο μέσο της διαδρομής από Λάρισα προς τα παράλια του Νομού ( 23 χλμ από Λάρισα και 22 χλμ από Νέοι Πόροι - Πλαταμώνα )
Το κτίσμα αποτελείται από διαμέρισμα 1ου ορόφου 164 καθαρών τ.μ. κατασκευής 2010 σε άριστη κατάσταση και πυλωτή ισογείου που χρησιμοποιείται για στεγασμένο πάρκινγκ ή μπορεί να διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο και ευρύχωρο δυάρι ή τριάρι διαμέρισμα.
Ο 1ος όροφος περιλαμβάνει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 μεγάλο σαλόνι, 1 καθιστικό - υποδοχή, 1 μεγάλη κουζίνα, 1 μπάνιο και 1 W.C.
Η είσοδος κλειδώνει με θωρακισμένη πόρτα, τα πατώματά του είναι από πλακάκι παντού, τα κουφώματά του είναι συνθετικά με διπλά τζάμια και σίτες, στα υπνοδωμάτια υπάρχουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ενώ τα μπαλκόνια του που είναι σχεδόν γύρω γύρω σε όλο το διαμέρισμα, καλύπτουν περίπου 50 τετραγωνικά.
Να σημειωθεί πως όλος ο 1ος όροφος καλύπτεται με στέγη μονωμένη, ενώ και οι τοίχοι του είναι φτιαγμένοι με διπλό τούβλο με μόνωση 7άρα ανάμεσα.
Έχει στεγασμένη αποθήκη στην οποία υπάρχει ο καυστήρας του πετρελαίου αλλά και αρκετός ακόμα χώρος για αποθήκευση.
Μακριά από τον θόρυβο της πόλης η εξαιρετική αυτή κατοικία θα χαρίσει στον μελλοντικό ιδιοκτήτη του την ηρεμία που όλοι μας χρειαζόμαστε σε μια περιοχή με μεγάλους οικισμούς πλησίον ώστε να μην λείπει τίποτα από το νοικοκυριό και μία ανάσα από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, τους οποίους όλοι μας επισκεπτόμαστε κατά κόρον καλύπτοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο όλες τις εποχές του χρόνου.

• Για το εν λόγω ακίνητο έχει ολοκληρωθεί Νομικός Έλεγχος και Τεχνικός Προέλεγχος!

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Υπεύθυνος συνεργάτης: ΤΕΑΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
E-mail: giannakos.team@remax-deltaktima.gr

Κωδικός Ακινήτου: 1120-4245

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2410 251 555 | 2410 579 525-7
Παπακυριαζή 28 | 1ος Όροφος | Λάρισα | TK 41222

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Γ

Επιπλωμένο

WC

Μπάνιο

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Προσανατολισμός: Δυτικό

Κήπος

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.