Ενοικίαση Μονοκατοικία 135τ.μ. - Άνω Γερακάρι, Αλυκές

Ζητούμενη τιμή: 700 €

Μονοκατοικία - Ενοικίαση - Αλυκές, Άνω Γερακάρι

700 €

Ν. Ζακύνθου, Αλυκές, Άνω Γερακάρι

ID: 232121002-26

Συνολικά Δωμάτια

3

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

135

Έτος Κατασκευής

2002

Όροφος

Ισόγειο

Κωδικός ακινήτου: 2-131 - Αλυκές- Άνω Γερακάρι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μια πλήρως ανακαινισμένη και επιπλωμένη μονοκατοικία, η οποία αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο μπάνια, 1 WC και μια άνετη σοφίτα-πατάρι. Το ακίνητο, με συνολική επιφάνεια 135 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο 750 τ.μ., κατασκευάστηκε το 2002 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2023.

Το σπίτι διαθέτει εξαιρετική θέα και παρέχει ανέσεις όπως κουφώματα αλουμινίου, πλακάκια , χώρο στάθμευσης, αποθήκη, κήπο, τζάκι, κλιματισμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια και μπαλκόνια συνολικής έκτασης 70 τ.μ.

Η μονοκατοικία είναι διαθέσιμη για μακροχρόνια ενοικίαση είτε πλήρως επιπλωμένη είτε μερικώς, ανάλογα με τις ανάγκες του ενοικιαστή. Απέχει 13 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου, προσφέροντας έναν ήσυχο και ευχάριστο τρόπο ζωής σε μια αναζωογονητική φυσική περιοχή.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κλιματισμός

Επιπλωμένο

Αποθήκη

WC

Τζάκι

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Απεριόριστη

Θέσεις Parking: Δύο

Κήπος

Ανακαινισμένο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.