Πώληση Μεζονέτα 220τ.μ. - Κέντρο, Θέρμη

Ζητούμενη τιμή: 320000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Θέρμη, Κέντρο

320,000 €

Θεσσαλονίκη Περιφερειακοί Δήμοι, Θέρμη, Κέντρο

ID: 231581015-166

Συνολικά Δωμάτια

4

Μπάνια

3

Τετραγωνικά Μέτρα

220

Έτος Κατασκευής

2000

Κωδικός ακινήτου: 99-1669

Πωλείται αποκλειστικά από τη RE/MAX Analogia εξαιρετική μεζονέτα 220 τ.μ. στα όρια Θέρμης-Τριαδίου εντός του οικισμού με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. Αποτελείται ως εξής: Ημιυπόγειο: μεγάλη σαλοκουζίνα, τραπεζαρία, ένα μεγάλο υ/δ και μπάνιο. Διαθέτει ξεχωριστή είσοδο με δυνατότητα να γίνει μιά αυτόνομη γκαρσονιέρα. 1ος όροφος: ένας ενιαίος χώρος τραπεζαρίας, μπαρ με δυνατότητα για δεύτερη κουζίνα, σαλόνι, WC και μπαλκόνι με ξεχωριστή είσοδο. 2ος όροφος: τρία άνετα υ/δ, ένα μπάνιο και εμπρόσθιο μπαλκόνι με θέα. Στον τρίτο όροφο έχουμε την ταράτσα συνολικού εμβαδόν 74τ.μ. με σοφίτα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα 5ο υπνοδωμάτιο. Διαθέτει ιδιωτική αυλή 75τ.μ. αποθήκη, ατομική θέρμανση πετρελαίου με εύκολη αλλαγή σε λέβητα φυσικού αερίου, καινούριες τέντες, κλιματιστικό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, συνθετικά κουφώματα, δάπεδο από πλακάκι. Βρίσκεται στην αρχή του οικισμού του Τριαδίου με υπέροχη αίσθηση ανοιχτωσιάς σε καλή γειτονιά, δίπλα σε σούπερ μάρκετ, φούρνο και στάση λεωφορείου με απόσταση 3 λεπτών από τη Θέρμη και 10 λεπτών από το αεροδρόμιο. Έτος κατασκευής το 2000. Καθαρά κατοικήσιμα μέτρα μεζονέτας 203τ.μ. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή καθώς είναι μια προσεγμένη κατοικία φτιαγμένη με άριστα υλικά επιλογής του ιδιοκτήτη. Τιμή 320.000€.

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διπλώματος οδήγησης. Δεκτή η συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία εντός και εκτός δικτύου RE/MAX.
Υπεύθυνος Συνεργάτης: Βορεάδου Φαίη Tηλ. Γραφείου: 2310437799 Τηλ. Συνεργάτη: 6977766465 E: fvoreadou@remax-analogia.gr

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 3

Κατάσταση εσωτερικού: Άριστη κατάσταση

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Αποθήκη

Τζάκι

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Συναγερμός

Πόρτα ασφαλείας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.