Πώληση Βίλα 180τ.μ. - Λειβαθώ, Κεφαλονιά

Ζητούμενη τιμή: 790000 €

Βίλα - Πώληση - Κεφαλονιά, Λειβαθώ

790,000 €

Ν. Κεφαλονιάς, Κεφαλονιά, Λειβαθώ

ID: 231771002-99

Μπάνια

5

Τετραγωνικά Μέτρα

180

Εξοχική κατοικία

Ναι

Επίπεδα

2

Έτος Κατασκευής

2014

Όροφος

Ισόγειο

Προς Πώληση: Συγκρότημα που αποτελείται από 2 Βίλες συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. κάθε μία σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 3.700 τ.μ. στις Μινιές, Κεφαλονιάς.

Η μια Βίλα είναι διώροφη μαζί με ξενώνα 20 τ.μ. έτοιμη να φιλοξενήσει έως και 7 άτομα. Το ισόγειο, αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα, W.C., δίκλινο υπνοδωμάτιο και προσφέρει άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα, ένα μπάνιο και δύο μεγάλα μπαλκόνια.

Η άλλη διώροφη Βίλα έτοιμη να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα, προσφέρει άμεση πρόσβαση στην ιδιωτική πισίνα, αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα, W.C. και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Στον όροφο υπάρχει η κύρια κρεβατοκάμαρα, ένα μπάνιο και δύο μεγάλα μπαλκόνια.

Η ευρύτερη περιοχή είναι ένα από τα πιο τουριστικά μέρη της Κεφαλονιάς, με πολλά καταλύματα για τους επισκέπτες και άριστη οργάνωση.

Τιμή: 790.000€

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 5

Διαμπερές

Επιπλωμένο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Κήπος

Πισίνα

Θέσεις Parking: Τέσσερις

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.