Πώληση Μονοκατοικία 260τ.μ. - Γεράνι, Πλατανιάς

Ζητούμενη τιμή: 1120000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Πλατανιάς, Γεράνι

1,120,000 €

Ν. Χανίων, Πλατανιάς, Γεράνι

ID: 231671060-7

Συνολικά Δωμάτια

5

Μπάνια

4

Τετραγωνικά Μέτρα

260

Έτος Κατασκευής

1999

Αποκλειστικά στο RE/MAX Specialists από τη σύμβουλο ακινήτων AnnSofi Bistrom,

Ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και ηρεμίας με αυτό το επενδυτικό ακίνητο που βρίσκεται λίγα λεπτά μακριά από τη γαλήνια ακτογραμμή. Ιδανικό για επενδυτές που αναζητούν μια υπέροχη απόδραση και ένα έξυπνο οικονομικό εγχείρημα, αυτό το σπίτι προσφέρει μεγάλες δυνατότητες σε μια προνομιακή τοποθεσία. Σε ένα γραφικό περιβάλλον, αυτό το ακίνητο με 2 ορόφους, σε οικόπεδο 1906 m2, προσφέρει θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Η γειτνίαση με τη θάλασσα όχι μόνο προσφέρει ένα ήρεμο σκηνικό, αλλά ανεβάζει την αξία των ακινήτων και αποφέρει απόδοση επένδυσης.

Με μια διάταξη που περιλαμβάνει πολλά υπνοδωμάτια και μπάνια, αυτή η ιδιοκτησία είναι ιδανική για να φιλοξενήσει οικογένειες, επισκέπτες ή πιθανούς ενοικιαστές. Η βεράντα μπορεί να μετατραπεί σε χώρο χαλάρωσης, προσφέροντας καταφύγιο και απομόνωση. Στον κάτω όροφο θα βρείτε ένα διαμέρισμα στούντιο και ένα διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων. Γκαράζ και αποθήκη στο πίσω μέρος, Στον επάνω όροφο βρίσκεται μια κατοικία με 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC. Το φωτεινό και ευάερο σαλόνι με το τζάκι έχει ένα μεγάλο μπαλκόνι μπροστά, με θέα στον μεγάλο κήπο και τα Λευκά Όρη. Τα τρία μπαλκόνια στη βόρεια πλευρά έχουν θέα στη θάλασσα.

Επενδυτικά, η πολυπόθητη τοποθεσία του ακινήτου κοντά στη θάλασσα το καθιστά ιδιαίτερα περιζήτητο τόσο για μακροχρόνιες μισθώσεις όσο και για βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις διακοπών, παρέχοντας πολλαπλές ροές εσόδων. Επιπλέον, η αυξανόμενη δημοτικότητα της περιοχής εξασφαλίζει μια σταθερή εκτίμηση της αξίας του ακινήτου.

Το Γεράνι είναι μια περιοχή με ανέσεις και αξιοθέατα. Από παρθένες παραλίες μέχρι φαγητό και ψώνια, οι κάτοικοι έχουν πολλές επιλογές. Το χωριό Πλατανιάς απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Η στάση του λεωφορείου για τα Χανιά βρίσκεται απέναντι από το κατάλυμα και φτάνετε στον αυτοκινητόδρομο σε 3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Απέχει 10 χλμ από το κέντρο των Χανίων και 23 χλμ από το αεροδρόμιο.

Συμπερασματικά, αυτό το σπίτι είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σπίτι. Είναι μια επένδυση σε έναν τρόπο ζωής, ικανοποίησης, χαλάρωσης και οικονομικής ανάπτυξης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου που υπόσχεται τόσο προσωπική απόλαυση όσο και ένα ευημερούν μέλλον. Τιμή Διαπραγματεύσιμη.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 4

Θέρμανση: Αυτόνομη

Κουζίνα: Αυτόνομη

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Τζάκι

Κλιματισμός

Αποθήκη

Διαμπερές

Τύπος Θέρμανσης: Πετρέλαιο

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Θάλασσα

Πόρτα ασφαλείας

Κήπος

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.