Πώληση Γκαρσονιέρα/Studio 58τ.μ. - Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη Δήμος

Ζητούμενη τιμή: 110000 €

Γκαρσονιέρα/Studio - Πώληση - Θεσσαλονίκη Δήμος, Άνω Πόλη

110,000 €

Θεσσαλονίκη Δήμος, Άνω Πόλη

ID: 231571017-225

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

58

Έτος Κατασκευής

1962

Όροφος

1ος

Κωδικός ακινήτου: 99-2560 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα στον 1ο όροφο οικοδομής, οικοδομικής αδείας 1962. Στην πρόσοψη της οικοδομής. Νότιος προσανατολισμός. Συνολικά είναι 58 τ.μ. Διαθέτει προθάλαμο, μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα και ένα άνετο δωμάτιο. Το Σαλόνι και το δωμάτιο βλέπουν στην πρόσοψη της οικοδομής. Το μπάνιο έχει φυσικό αερισμό σε φωταγωγό της οικοδομής, και έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, μαζί με όλες τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Διαθέτει κουφώματα Αλουμινίου συρόμενα με διπλά τζάμια Διαθέτει τέντες στο μπαλκόνι. Για θέρμανση υπάρχουν δύο κλιματιστικά που καλύπτουν πλήρως τους χώρους του διαμερίσματος. Η οικοδομή δεν διαθέτει ασανσέρ. Χρειάζεται μερικές επισκευές στο δάπεδο του δωματίου, Αυτή την περίοδο είναι ενοικιασμένη, αλλά υπάρχει συμφωνία και κατανόηση με τους ενοικιαστές να εγκαταλείψουν το διαμέρισμα σε περίπτωση πώλησης. Αποτελεί πολύ καλή λύση για κατοικία καθώς έχει άνετους χώρους και πολύ καλή διαρύθμιση. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση ή και για εκμετάλλευση, για φοιτητές, νεαρό ζευγάρι. Αξίζει να την επισκεφτείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στην διάθεση της εταιρείας υπάρχουν καταχωρημένα και άλλα πάρα πολλά διαμερίσματα, σε όλη την Θεσσαλονίκη, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Τύπος Θέρμανσης: Αντλία Θερμότητας

Θέρμανση

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Δ

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Φοιτητική κατοικία

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Προσανατολισμός: Νότιο

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.