Πώληση Μεζονέτα 58τ.μ. - Άδελε, Αρκάδι

Ζητούμενη τιμή: 75000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Αρκάδι, Άδελε

75,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Αρκάδι, Άδελε

ID: 231661008-61

Συνολικά Δωμάτια

1

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

58

Έτος Κατασκευής

1998

Σε απόσταση μικρότερη των 10χλμ από τη πόλη του Ρεθύμνου, στο γραφικό χωριό Άδελε, διατίθεται προς πώληση κατοικία δύο επιπέδων ,με μεγάλο κήπο, απέναντι από το ακίνητο. Η κατοικία είναι συνολικής επιφάνειας 58τμ , χρήζει ανακαίνισης και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να μετατραπεί σε ένα όμορφο παραδοσιακό ακίνητο.
Στο ισόγειο βρίσκεται ο ενιαίος χώρος σαλόνι-κουζίνα ενώ η ξύλινη σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Ο κήπος που βρίσκεται απέναντι από τη κατοικία, έχει συνολική επιφάνεια 120τμ Σε απόσταση 3χλμ από τον οικισμό , στον Αδελιανό Κάμπο , υπάρχουν αμμώδεις παραλίες, όπου κάθε καλοκαίρι προσελκύουν πλήθος κόσμου, καθώς η περιοχή διαθέτει πολλές τουριστικές μονάδες. Τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σε συνδυασμό με την όμορφη τοποθεσία του, το καθιστούν μια πολύ καλή πρόταση τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για επένδυση.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Κατάσταση εσωτερικού: Καλή κατάσταση

Μπάνιο

Κουζίνα: Σαλοκουζίνα

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Εξωτερικά

Θέα: Ανοιχτός Ορίζοντας

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.