Πώληση Μονοκατοικία 90τ.μ. - Γερακάρι, Σίβριτος

Ζητούμενη τιμή: 26000 €

Μονοκατοικία - Πώληση - Σίβριτος, Γερακάρι

26,000 €

Ν. Ρεθύμνου, Σίβριτος, Γερακάρι

ID: 231521007-20

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

2

Τετραγωνικά Μέτρα

90

Έτος Κατασκευής

1920

Όροφος

1ος

Κοντά στο όμορφο ορεινό Γερακάρι βρίσκεται το μικρό χωριό Γουργούθι, όπου διατίθεται προς πώληση μια παλαιά κατοικία δύο επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 90τ.μ. Η κατοικία βρίσκεται σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 293,59 τ.μ.

Στο πρώτο επίπεδο βρίσκεται η κουζίνα, το καθιστικό, το μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο καθώς και ένα παραδοσιακό παλιό τζάκι. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το δεύτερο υπνοδωμάτιο το οποίο είναι επίσης προσβάσιμο από τις εξωτερικές σκάλες του ακινήτου. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα εξωτερικό μπάνιο το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε αποθηκευτικό χώρο. Η κατοικία χρειάζεται ολική ανακαίνιση, αλλά με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να μετατραπεί σε μια παραδοσιακή πέτρινη κατοικία με μοντέρνα στοιχεία. Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική επιλογή, διότι το Γερακάρι και η περιοχή είναι ιδανική τοποθεσία γι’ αυτούς που αγαπούν την ηρεμία του χωριού σε συνδυασμό με το όμορφο τοπίο των Βουνών. Το Γουργούθι έχει τα ερείπια της παλιάς εκκλησίας και μερικά πέτρινα σπίτια, δίνοντάς του την αίσθηση ενός παλιού παραδοσιακού ορεινού χωριού. Υπάρχει υπέροχη θέα στα γύρω βουνά και ο δρόμος που οδηγεί από το Γερακάρι είναι εντυπωσιακός από μόνος του.

Αποστάσεις - Το χωριό Γερακάρι 3km - Το ορεινό Σπήλι 13km - Η πόλη του Ρεθύμνου 40km - Τα αεροδρόμια των Χανίων και του Ηρακλείου 98km

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Μπάνιο: 2

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Το ΠΕΑ είναι υπό έκδοση

Κατάσταση εσωτερικού: Χρήζει ανακαίνισης

Εξωτερικά

Θέα: Βουνό

Κήπος

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.