Πώληση Μεζονέτα 213τ.μ. - Χώρα, Σκόπελος

Ζητούμενη τιμή: 270000 €

Μεζονέτα - Πώληση - Σκόπελος, Χώρα

270,000 €

Σποράδες, Σκόπελος, Χώρα

ID: 230941081-253

Συνολικά Δωμάτια

2

Μπάνια

1

Τετραγωνικά Μέτρα

213

Εξοχική κατοικία

Ναι

Έτος Κατασκευής

1920

Τζιαφέτας Νικόλαος - Σύμβουλος επένδυσης ακινήτων και μέλος της μεσιτικής ομάδας #ΝΤteam (Θεοδωρίδης Νικόλαος, Λιάκος Κωνσταντίνος, Μεταφτσής Γεώργιος, Τάνας Αναστάσιος) - Σποράδες - Σκόπελος - Χώρα:

Διατίθεται προς πώληση μεζονέτα τριών επιπέδων με υπόγειο και συνολικού εμβαδού 212,87 τ.μ. σε οικόπεδο 53,3 τ.μ. (πλήρης κάλυψη).

Το οικόπεδο του ακινήτου είναι γωνιακό και διαθέτει δύο εισόδους - μία ανατολική και μία δυτική. Καθώς εισερχόμαστε μας από την ανατολική είσοδο, συναντούμε αρχικά ένα χολ εισόδου, όπου δεξιά μας βρίσκεται το ημιυπόγειο του σπιτιού, το οποίο λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, laundry room και κελάρι.

Συνεχίζοντας και ανεβαίνοντας μόλις τρία σκαλοπάτια βρίσκουμε μία πλήρως ανακαινισμένη κουζίνα σε ενιαία διάταξη με την ταπεζαρία και η οποία διαθέτει όλους τους απαραίτητους αποθηκευτικούς χωρους και οικοσυσκευές για μία νοικοκυρά. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το μπάνιο του σπιτιού. Ανεβαίνοντας τη σκάλα, βρίσκομαστε στον πρώτο όροφο, όπου υπάρχει και η δεύτερη είσοδος. Εκεί θα συναντήσουμε τα δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων, το ένα διαθέτει μία πολύ μεγάλη ντουλάπα και ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και το δέυτερο υπνοδωμάτιο - λίγο μικρότερο - το οποίο επίσης έχει καναπέ κρεβάτι και ντουλάπα. Πολύ σημαντικό ν αναφέρουμε ότι σε κάθε επίπεδο υπάρχουν μεγάλα παράθυρα σε κάθε πλευρά του ακινήτου, προσφέροντας έτσι πολύ φως και καλό αερισμό στο ακίνητο. Ανεβαίνοντας ακόμα ένα επίπεδο, συναντούμε ένα μεγάλο σαλόνι με blue navy χρώμα επίπλωση κι ένα wc. Εκεί υπάρχουν και δύο μπαλκόνια, πλήρως ανακατασκευασμένα που προσφέρουν τη θέα στον οικισμό και μερικώς τη θέα στη θάλασσα. Αυτή η πολύ όμορφη κατοικία με τους λευκούς τοίχους, τα λευκά δάπεδα και την blue navy επίπλωση αποπνέει τη γνήσια αίσθηση των Σποράδων, ενώ ο παραδοσιακός σχεδιασμός κατασκευής και η τοπική αρχιτεκτονική τονίζουν αυτή χαρακτηριστική ομορφιά του. Αποτελεί λοιπόν μια ιδανική επένδυση για όσους αναζητούν ένα ακίνητο με νησιώτικο χαρακτήρα και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Με μοναδική τοποθεσία και εντυπωσιακή αισθητική, αυτή η κατοικία είναι ένα ανεκτίμητο κειμήλιο στην καρδιά των Σποράδων. ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ +306977991894 Ή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΕ E-MAIL ΣΤΟ tziafetas.nick@gmail.com. ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά

Θέρμανση: Ατομική

Κουζίνα: Αυτόνομη

Ενεργειακή κλάση: Ε

Επιπλωμένο

Αποθήκη

Μπάνιο

WC

Κατάσταση εσωτερικού: Πρόσφατα ανακαινισμένο

Τύπος Θέρμανσης: Ρεύμα

Εξωτερικά

Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός

Θέα: Θάλασσα

H περιγραφή, τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του ακινήτου, ως και το οπτικό υλικό, λήφθηκαν από το ανεξάρτητο γραφείο της RE/MAX Ελλάς, το οποίο εγγυάται την ακρίβεια και τη νομιμότητα της λήψης και της διάθεσής τους.